Acord amb el Granada CF per a la cessió de Sergi Samper

Acord amb el Granada CF per a la cessió de Sergi Samper

El migcampista blaugrana jugarà durant una temporada al conjunt andalús sota les ordres de Paco Jémez

El FC Barcelona i el Granada CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Sergi Samper per a la temporada 2016/17. L’equip andalús es farà càrrec de la fitxa del jugador durant aquesta temporada i es compromet contractualment que la participació del jugador sigui activa durant l’any de cessió.

El migcampista barceloní va ser el primer jugador del Club que arribava al primer equip després de passar per totes les categories inferiors. Samper es va incorporar al Barça amb només sis anys a l’FCBEscola. Des d’aleshores, ha anat escalant i superant totes les etapes fins a arribar al Barça B, equip amb el qual va disputar tres temporades que li van servir per créixer professionalment. En total, Samper va jugar 103 partits amb el Barça B, del qual va arribar a ser capità.

Les seves bones actuacions li van permetre combinar en ocasions el Barça B i el primer equip, tant a les pretemporades com als entrenaments. Luis Enrique el va fer debutar amb el primer equip la temporada 2014/15 en un partit de Lliga de Campions davant l’APOEL al Camp Nou (1-0). Des d’aleshores ha jugat un total de 12 partits amb el primer equip, quatre la temporada 2014/15, set l’any 2015/16 i un a l’inici de la temporada 2016/17. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut