Jasper Cillessen s’estrena sota pals

Jasper Cillessen s’estrena sota pals

El porter holandès s’ha vestit de blaugrana i ha conegut el Camp Nou el dia de la seva presentació com a jugador del FC Barcelona

A les 11.42 hores ha sonat l’himne al Camp Nou. Ha estat el moment en què Jasper Cillessen, el cinquè reforç del Barça 2016/17, ha saltat a la gespa i ha conegut la que serà la seva nova casa. Milers d’espectadors ubicats a Tribuna l’esperaven.

El nou ‘13’ del FC Barcelona, amb una pilota a les mans, s’ha dirigit a la porteria que estava situada al mig del camp. Allà ha procedit a l’habitual sessió fotogràfica per als mitjans. A diferència dels jugadors de camp, Cillessen no ha dut a terme els característics tocs de pilota. El porter ha posat en diferents posicions, però sempre amb la pilota a les mans.

Aproximadament deu minuts després de saltar el camp finalitzava el seu primer contacte amb el Camp Nou com a jugador culer. S’havia estrenat sota pals, havia fet felices diverses persones amb discapacitat amb les quals s’ha fotografiat i també havia regalat moltes pilotes a l’afició que ha vingut a rebre’l. Molts somnis fets realitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut