Els 18 convocats per viatjar a San Mamés

Els 18 convocats per viatjar a San Mamés

Ter Stegen, Rafinha, Mascherano i André Gomes són les principals novetats d’una llista en què no hi ha Iniesta, Neymar Jr, Cillessen i Mathieu

El FC Barcelona afronta aquest diumenge la segona jornada de Lliga davant l’Athletic Club a l’estadi de San Mamés (20.15 hores). Un partit complicat històricament per als interessos blaugrana. Els de Luis Enrique esperen mantenir el bon nivell exhibit dissabte passat davant el Betis en l’estrena a la Lliga al Camp Nou (6-2) i continuar amb el lideratge de la Primera Divisió. D’aquesta manera, aquest dissabte el primer equip ha fet l’última sessió abans de viatjar demà diumenge cap a Bilbao. El tècnic asturià ha dut a terme una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del filial Marlon, Cámara i Gumbau al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Els mateixos que es van exercitar aquest divendres. Una sessió que també ha comptat, per segon dia, amb el nou porter Jasper Cillessen.

Després de l’entrenament Luis Enrique ha fet pública la llista dels convocats per al partit contra l’Athletic Club. Una llista que té les novetats de Ter Stegen i Mascherano, que ja s’han recuperat de les seves lesions i que ja han rebut l’alta mèdica, així com el retorn de Rafinha, després de conquerir l’or als Jocs Olímpics de Rio, i el retorn d’André Gomes, després de la sanció. Qui no viatjarà a San Mamés seran els lesionats Iniesta i Mathieu, ni tampoc Neymar Jr, amb permís de Luis Enrique al Brasil, ni Cillessen.

Així, doncs, la llista és la següent: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut