Luis Enrique: “San Mamés és un dels partits més complexos que es poden jugar a fora de casa”

Luis Enrique: “San Mamés és un dels partits més complexos que es poden jugar a fora de casa”

El tècnic asturià ha reconegut que “als professionals ens encanta competir en camps així” i ha admès que “els jugadors saben la dificultat que té jugar contra l’Athletic Club”

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Athletic Club aquest diumenge (20.15 hores, Movistar Partidazo) amb l’objectiu de continuar sent el líder de Primera Divisió abans de la primera aturada de seleccions de la temporada. L’escenari del partit serà San Mamés, un estadi espectacular però alhora complicat per sumar el triomf. “San Mamés és un dels partits més complexos que es poden jugar a fora de casa”, ha admès Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al duel.

El tècnic asturià espera que l’Athletic “generi problemes al Barça en la recuperació". "Pressionarà a dalt segur; tenen jugadors perillosos com Aduriz o Raúl García potents amb pilota i en el joc aeri, i també Iñaki Williams, quan cau a la banda i rep en profunditat”, ha afirmat. En aquest sentit, el preparador blaugrana ha destacat que li “encanta l’Athletic", però que "no serà fàcil ni ara ni mai", i que "els jugadors ja saben la dificultat que té jugar contra ells”. “Als professionals ens encanta competir en camps així”, ha afegit.

"Claudio Bravo ha fet un treball increïble, ha estat un gran professional i és una persona única que ha aportat moltíssim al grup"

Durant la roda de premsa Luis Enrique ha aprofitat per elogiar l’exblaugrana Claudio Bravo, del qual ha dit que ha tingut un “rendiment altíssim” durant aquests dos anys al Club: “Ha fet un treball increïble; és un gran professional, una persona única i ha aportat moltíssim al grup”. L’asturià, a més, ha recalcat “l’excel·lent germanor i comportament” que hi ha hagut entre els tres porters durant aquests dos anys: “Espero que sigui la mateixa que ara. La fórmula que hem tingut a la porteria només té èxit amb la seva qualitat i el comportament. Si hi hagués mala sintonia entre ells això no hauria funcionat”.

Preguntat pel sorteig de la fase de grups de la Champions, el tècnic blaugrana ha assegurat: “M'encanta que ens toqui el City, amb el morbo de Guardiola i, a més, també de Bravo. M’agrada, perquè així es podrà acomiadar de l’afició com cal”. I ha remarcat la dificultat del Borussia de Mönchengladbach i del Celtic.

Finalment, Luis Enrique ha explicat que Samper tenia el “dubte de romandre o marxar per jugar partits a Primera Divisió i poder tornar si el seu nivell és l’adequat” i que, per tant, la seva cessió al Granada ha estat una “bona elecció, perquè tenen un entrenador a qui li agrada el bon futbol”. I ha afegit: “La cessió de Douglas a l’Sporting li anirà molt bé per jugar minuts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut