Best Goal Ever: Messi, gran protagonista dels vuitens

Best Goal Ever: Messi, gran protagonista dels vuitens

Només queden 16 gols per definir quin serà el millor de la història del Club, amb el crac argentí representant la meitat de tots ells

El Best Goal Ever arrenca aquest dilluns els vuitens de final. Això significa que resten només 16 gols i la cosa està cada vegada més renyida. Quin serà el millor gol de la història del FC Barcelona?

Quan ja coneixem els 16 gols classificats, a continuació desglossem una sèrie de conclusions que hem extret dels enfrontaments que ens ha ofert la passada ronda eliminatòria. Descobreix tot el que cal saber abans dels vuitens de final del Barça Best Goal Ever: 

1- El significat del gol

Sovint, la història que hi ha darrere d’un gol el fa més especial. El component emocional ha triomfat clarament en aquesta fase del Best Goal Ever. És el cas del gol de Carles Puyol al Reial Madrid, en què va besar el braçalet de capità. Aquesta diana del central del Barça ha guanyat la partida al famós gol de “cua de vaca” de Romário, a priori, millor estèticament. Un cas similar passa amb el gol de Sergi Roberto al PSG, que ha superat el gol d’Alexis de vaselina al Reial Madrid.

2- Messi ‘versus’ Messi

Leo Messi és omnipresent. Només l’astre argentí és capaç de tenir una eliminatòria al seu nom. 585 gols donaven molt per escollir. En els vuitens de final, doncs, hi haurà un doble enfrontament Messi versus Messi. D'una banda, el gol de Messi contra el Bayern s'enfrontarà a un brillant llançament de falta contra el Celta. D'altra, la recordada diana contra el Getafe haurà de veure's les cares contra el barret i gol que va patir l'Arsenal.

3- Gols que valen dues Champions

La Lliga de Campions té molt de valor per als culers. Almenys això hem après en aquesta fase del Best Goal Ever, on tenim dos gols en finals de la màxima competició europea que avancen de ronda. El gol de Ronald Koeman a la Sampdoria va vèncer amb un ajustat 57% al gol de Messi a l’Estudiantes amb l’escut. I l’altre, la diana d’Ivan Rakitic a la Juventus en la final de Berlín 2015 ha guanyat també de manera ajustada (53%) a un gol de Stóitxkov.

4- Ronaldinho, l’únic brasiler

Per Can Barça han passat alguns dels millors jugadors de la història del Brasil. Doncs bé, un cop a vuitens de final, Ronaldinho es l’únic representant del seu país. Romário, Ronaldo i Rivaldo han caigut als setzens de final eliminats per Puyol i Messi. El 'Gaúcho' encara té dos gols en el seu palmarès, un davant el Sevilla i l’altre, l’aplaudit gol al Bernabéu. Un s'enfrontarà a Messi, l'altre a Rakitic.

5- Messi pot amb Maradona

Una de les eliminatòries més atractives que vam tenir la passada ronda va ser la que enfrontava Messi i Maradona. Duel d’argentins que va guanyar amb solvència Lionel Messi (70% a 30%). El gol de falta al Celta de Vigo ha triomfat per sobre del gol de Maradona a l’Estrella Roja de Belgrad. A més, va ser l’enfrontament més votat de la segona ronda, amb gairebé 16.000 vots.

 6- Rexach cau amb Messi

A Carles Rexach li va tocar una de les eliminatòries més difícils. El català s’enfrontava al gol de Messi a les semifinals de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid. L'argentí va reunir el 95% dels vots i va assolir la victòria més contundent de tota la segona ronda.

7- Messi, màxim favorit

Com no podia ser d’una altra manera, Messi és el gran favorit per guanyar el Best Goal Ever. I és que l’argentí acapara vuit dels 16 gols que queden. Serà també el guanyador del guardó final o hi haurà 'sorpresa'?
 

QUIN SERÀ EL MILLOR GOL DE LA HISTÒRIA DEL BARÇA?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut