Real Betis – Barça Femení: Recuperen el triomf i les bones sensacions (0-3)

Real Betis – Barça Femení: Recuperen el triomf i les bones sensacions (0-3)

Les blaugrana sumen tres punts més contra un rival de la part alta de la classificació

El Barça Femení ha superat el Real Betis (0-3) a domicili, en el duel corresponent a la jornada 22 de la competició domèstica. El partit ha estat dominat de principi a fi per les jugadores blaugrana, que s’han mostrat molt solvents tant en tasques defensives com ofensives. Les golejadores del duel han estat Alèxia, Martens i Mariona.

El matx s’ha iniciat amb un ritme trepidant, comandat per les blaugranes en terreny de les andaluses. Duggan, aprofitant una centrada d’Alèxia, ha disposat de la primera ocasió per avançar les barcelonistes, però la portera local ha estat molt atenta sota els pals.

Monòleg blaugrana 

Amb una defensa molt ben posicionada de les bètiques, les de Lluís Cortés s’han fet amb el control de la possessió, que els  ha propiciat un autèntic monòleg ofensiu. Tot i la teranyina defensiva de les sevillanes, les blaugranes han estat persistents en tasques ofensives, fins que han trobat el seu fruit. A partir d’un córner, on Marta Torrejón ha pentinat des del primer pal, Alèxia ha signat la primera diana (0-1, min 37) amb una rematada solvent que la referma com a pitxitxi del conjunt culer amb 12 gols.

Certifiquen els 3 punts

A la represa, les blaugranes han sortit encoratjades a certificar el duel. I és que, quan només s’havien disputat dos minuts del segon temps, Martens, des de la frontal de l’àrea, ha perforat la xarxa de les locals situant el 0 a 2 a l’electrònic de la Ciutat Esportiva Luis del Sol.  

Amb el canvi tàctic de les bètiques - jugant amb tres centrals - el matx s’ha revolucionat i l’intercanvi de cops ha estat més constant. Mariona, aprofitant l’assistència de Martens,  ha estavellat l’esfèrica al pal. I ja en el tram final del partit, Melanie s’ha inventat una magnífica acció personal des de la línia de fons, que ha finalitzat amb una magnífica assistència cap a l’àrea petita perquè aquest cop sí, Mariona tanqués el duel, certificant els 3 punts a Sevilla. Amb aquest triomf, les blaugrana posen punt i a part a la competició durant dues setmanes a causa de múltiples compromisos de seleccions.

La fitxa tècnica

Real Betis, 0
Barça Femení, 3

Real Betis: Dolan, Van Dongen, Laura (Clau Blanco, min 52) Willy (Virgy, min 62), Irene, Nana, Bea Parra, Rosa Márquez, Szymanowski, Rocío Gálvez i Paula.

Barça Femení: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Marta T., Mariona (Oshoala, min 87), Alexia, Aitana (Losada, min 73), Duggan (Andressa Alves, min 65), Hamraoui i Martens (Candela, min 87).

Gols: 0-1, Alexia (min 37); 0-2, Martens (min 47); 0-3, Mariona (min 80)

Àrbitra:  Beatriz Arregui Gamir ha amonestat per part del conjunt local Paula Perea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut