La convocatòria per visitar el Sánchez Pizjuán

La convocatòria per visitar el Sánchez Pizjuán

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 25a jornada de Lliga a Sevilla (16.15 hores)

Torna la Lliga i ho fa en un dels escenaris més complicats de la temporada, el Sánchez Pizjuán. Aquest dissabte, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà al Sevilla en la 25a jornada de Lliga. Per aquest partit, que es disputarà a les 16.15 hores a Sevilla, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Samper i Prince, i per lesió Arthur, Rafinha, Cillessen i Vermaelen.

Darrera sessió i viatge

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Sevilla. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més d’Arthur que fa fet part de l’entrenament amb l’equip. També s’han exercitat Iñaki Peña i Wague del Barça B i Arnau Tenas del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut