Xavi Pascual: “La bona defensa ens ha permès guanyar”

Xavi Pascual: “La bona defensa ens ha permès guanyar”

Xavi Pascual ha reconegut el baix percentatge de l’equip de cara a cistella però s’ha mostrat satisfet per la creació de joc i el bon treball defensiu

“El nostre percentatge en tirs a cistella des de prop del cèrcol ha estat baix -un 52,1%- tot i que teníem una bona creació de joc des del ‘pick and roll’ i des de la penetració. Hem fet una bona defensa i això ens ha permès sumar aquesta tercera victòria al Top 16 de l’Eurolliga”, ha assegurat Xavi Pascual després del triomf d’aquest dijous a Istanbul.

El tècnic blaugrana ha reconegut certs paral·lelismes entre les dues visites d’aquesta temporada a la pista del Besiktas: “El partit ha estat relativament similar. També vam tenir mals percentatges en tirs de dos punts. La diferència va ser que aquell dia el Besiktas no va tenir la seva millor nit, sobretot des de la línia de tres punts”.

Satisfacció de Lorbek

Lorbek, un dels protagonistes del triomf, ha afirmat que “ha estat un molt bon partit per part nostra. Era un duel difícil. Hem anotat punts quan ells han canviat la defensa i això ha estat clau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut