FCB-Candelária: Triomf de valor (5-3)

FCB-Candelária: Triomf de valor (5-3)

El Barça ha obtingut un important triomf a la Lliga Europea davant d’un Candélaria rocós i que només ha claudicat en els últims minuts

El Barça ha sumat tres punts obligats i treballats en la represa de la Lliga Europea al Palau (4a jornada). El conjunt que dirigeix Gaby Cairo ha pogut abatre la sòlida defensa del Candelária en la segona meitat, després de l’empat a un del descans i a tres quan faltaven sis minuts per al final. Amb tot, l’equip blaugrana referma les seves opcions al grup continental.

Gran gol de Reinaldo

Que els de les Açores no serien un rival còmode ha quedat palès d’entrada. Els visitants es protegien bé de les envestides locals. De totes maneres, Pablo Álvarez hauria pogut trencar la teranyina amb una jugada personal plena de coratge, però finalment  la bola ha anat a fora per poc (min 8). Amb tot, el primer d’encertar-la ha estat Reinaldo, amb un llançament potent i col·locat. Inapel·lable, un golàs.

Empat desafortunat i nou matx

El Barça controlava el 'tempo' d’un partit poc vistós. Les aparicions dels porters eren esporàdiques, però providencials. D’una banda, Joao Ferreira salvava el gol de Mia. De l’altra, Sergi Fernández evitava el de Mauro Fernández, en una acció claríssima. Al mateix jugador li ha somrigut la fortuna en l’últim minut del primer temps, quan ha pogut empatar de rebot.

D’aquesta manera, els de Cairo han sortit a totes a la represa. Aconseguirien el seu premi en el minut 30, per mitjà d’un Torra ple de fe. A continuació, Pablo Álvarez materialitzava el tercer gràcies a una assistència de Miras, que no havia pogut convertir un penal. El partit, doncs, guanyava en ritme i emoció, sobretot quan el Candélaria ha tornat a igualar el marcador amb dues dianes de Resende (de penal) i Montivero.

Sentència final

A partir d’aquí, el Barça s’abocaria als dominis de Ferreira, molt encertat en tot moment. Ha tret l’orgull, i per mitjà d’un altre sensacional gol de Reinaldo ha desequilibrat la balança quan faltaven sis minuts per al final. Torra, de penal, certificaria una victòria bàsica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut