Eusebio, molt satisfet pel nivell competitiu de l’equip

Eusebio, molt satisfet pel nivell competitiu de l’equip

El Barça B segueix per vuitena jornada consecutiva imbatut després de l’empat d’aquest diumenge a Almeria (2-2) Eusebio es va mostrar molt satisfet perquè “hem estat molt competitius i hem superat una prova important”

El Barça B segueix amb dinàmica positiva després de l’empat (2-2) a l’Estadi Juegos del Mediterráneo davant el segon classificat de la Lliga Adelante, l’Almeria. L’equip andalús aspira a pujar aquesta temporada a la Primera Divisió i per això el punt aconseguit aquest diumenge pels homes d’Eusebio té un valor molt important. Sobretot en el sentit anímic abans d’enfrontar-se al Reial Madrid Castella aquest proper diumenge (17 hores / Canal Plus) al Mini.

“Ha estat un partit molt bonic i disputat amb dos rivals buscant la victòria, cadascú amb les seves armes. El partit ha tingut moltes alternatives al marcador. Al final l’empat ha estat just pels mèrits de tots dos equips”, va explicar Eusebio Sacristán després del partit.

Prova superada

Eusebio va mostrar-se molt satisfet després del matx i és que l’empat permet al filial mantenir la cinquena posició de la classificació a tres punts de l’Almeria, que és segon. Però més enllà dels punts aquest partit era una prova per mostrar quin nivell té l’equip en aquest punt de la temporada.

“Estic molt content amb l’equip pel rendiment dels meus jugadors, hem estat a l’altura. Avui teníem una important prova i l’equip l’ha superat perquè ha estat molt competitiu”, va declarar l’entrenador blaugrana.

Vuit jornades sense perdre

El Barça B va completar aquest dissabte la vuitena jornada consecutiva d’imbatibilitat des que el 17 de novembre passat l’equip va caure a la Nova Condomina davant el Múrcia (1-0).

“L’equip és sòlid, disputem molt bé davant de rivals amb moltes virtuts. Hem anat millorant i portem una bona línia de joc i resultats”, va concloure el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut