'Adreça desconeguda' a la Villarroel

'Adreça desconeguda' a la Villarroel

Entrades amb un 15% de descompte per als socis en les funcions fins al 10 de març.

Auror: Katherine Kressmann Taylor

Direcció: Lluís Homar

Traducció: Ernest Riera

Repartiment: Lluís Homar (Martin Schulse) i Eduard Fernández (Max Eisenstein)

Sinopsi

1932. L'alemany Martin Schulse i el jueu nordamericà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d'una galeria d'art a San Francisco (Califòrnia). El Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que el Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès d'escriure's i ho fan des del moment de la seva separació perquè s'estimin com a germans.

A principis de 1933, a Alemanya, Hindeburg deixa el poder a un nou canceller, el nacional-socialista Adolf Hitler. Mentre es produeix el tràgic ascens del Tercer Reich, la tendra complicitat de les primeres cartes bascularà subtilment fins a l'horror. Els dos homes viuran aquest gir històric en detriment de la seva amistat, i a la llum de la seva correspondència quedarà atrapada, com en una instantània, no només tota la tragèdia de l'Alemanya nazi, sinó a més una altra història, intemporal i universal; la variable i imprevisible condició de víctima i botxí de l'ésser humà.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent link:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::http://empreses.promentrada.com/productes/323-adreca-desconeguda.aspx::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::compra-aquí::]]

Entrades amb un 15% de descompte per als socis en les funcions fins al 10 de març.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut