Jordi Monés presenta ‘Deixa de fumar amb el Barça’ a Brussel·les

Jordi Monés presenta ‘Deixa de fumar amb el Barça’ a Brussel·les

El directiu Jordi Monés, responsable de l’Àrea Mèdica del Club, presenta davant la Comissió Europea el programa europeu per ajudar a deixar de fumar, en què el Barça hi col·labora estretament

Aquest dimarts el directiu del FC Barcelona, responsable de l’Àrea Mèdica, Jordi Monés ha presentat davant la Comissió Europea el programa europeu ‘Deixa de Fumar amb el Barça’. Ho ha fet en el marc del quart Premi Anual Europeu de Salut per a periodistes, celebrat a Brussel·les, en què Monés ha destacat el gran èxit que ha tingut la campanya des del seu llançament al mes de desembre, i que ja suma 36.000 inscripcions a través del lloc web www.quitsmokingwithbarca.eu.

El Premi Europeu de Salut per a periodistes s’estableix per a estimular un periodisme d’alta qualitat augmentant la consciència dels problemes relacionats amb la salut i els drets del pacients. Es busca fomentar el periodisme com un vehicle crític per als missatges de salut i és un fòrum prestigiós en què s’ha reconegut la campanya que recentment va dur a terme el FC Barcelona.

‘Deixa de fumar amb el Barça’ és el producte d’una relació única entre el FC Barcelona i la Comissió Europea, creada amb un propòsit, ajudar els 28 milions de fumadors d’entre 25 i 34 anys a deixar de fumar i abandonar l’hàbit per sempre. ‘Deixa de fumar amb el Barça’ aprofita el poder de la campanya guanyadora dels premis “Els exfumadors són imparables ” i la del Barça ‘Sense Fum’, adreçada als seguidors del Barça, de futbol i de l’esport en general amb l’ànim i el suport d’esdevenir exfumadors imparables de per vida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut