Adjudicats els nous abonaments al Camp Nou

Adjudicats els nous abonaments al Camp Nou

Aquest mes de gener s’ha tancat el procés d’adjudicació dels abonaments disponibles a l’Estadi entre els socis inscrits a la llista d’espera

Per segon any consecutiu, la Junta Directiva va decidir que la totalitat dels 161 abonaments donats de baixa durant el 2012, es destinessin als socis inscrits a la llista d’espera. Així, durant aquest mes de gener el Club ha efectuat l’assignació seguint l’ordre rigorós de numeració de la llista d’espera. Els dies 7, 8 i 9 de gener es van convocar els 161 primers socis inscrits i es van adjudicar 89 abonaments, atès que alguns hi van renunciar, ja sigui per la ubicació de les localitats, per motius econòmics o per altres qüestions. Posteriorment, el 21 i 22 de gener es va fer una segona convocatòria per abonar la resta de localitats disponibles entre els següents socis de la llista d’espera.

A finals del mes de gener va quedar tancat el procés d’adjudicació dels abonaments al Camp Nou i diumenge 27 de gener, coincidint amb el partit de Lliga contra l’Osasuna, els nous abonats ja van poder gaudir de la seva localitat.

Actualització de la llista d’espera

Del 15 d’octubre del 2012 al 7 de gener, el Club va realitzar el procés anual de ratificació de la inscripció de la llista d’espera per a abonaments a l’Estadi. Un total de 884 socis van causar baixa després de no haver ratificat la sol·licitud durant el termini establert. Actualment estan inscrits 7.402 socis que han sol·licitat abonament a l’Estadi, després de treure els nous abonats i les baixes. El Club publicarà el 7 de febrer la nova numeració de la llista d’espera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut