Any nou, nou Infopenyes

Any nou, nou Infopenyes

Aquest mètode de comunicació amb les penyes canvia de cara i és més funcional

Un altre cop, amb l’arribada de l’any nou, el Departament de Penyes estrena eina per millorar l’atenció i la comunicació amb les penyes. No només es tracta d’un canvi de cara, sinó que aquest format és més versàtil i facilita l’arribada de la informació.

El FCButlletí passa a ser l’Infopenyes, un newsletter que d’inici continuarà tenint caràcter mensual, segons les necessitats del moviment. A principis de cada mes rebreu a l’adreça de contacte de la penya el butlletí amb les notícies més destacades de les últimes setmanes, amb la finalitat que les penyes estiguin al corrent de l’actualitat del moviment.

Agenda de penyes

Amb aquest canvi, l’agenda d’actes, disponible al web de penyes, tindrà també caràcter mensual, cobrint tots els actes del mes en curs. Malgrat tot, seguirà actualitzant-se cada dilluns, per tal que tingueu la informació més fefaent possible.

Edicions especials

Si les circumstàncies ho requereixen, també es faran enviaments extraordinaris de l’Infopenyes. Aquestes edicions especials contindran informació referent a actes, activitats i notificacions que cal que les penyes tinguin al més aviat possible. Així doncs, ja sigui un procés per sol·licitar entrades per a un partit en concret, o bé terminis establerts per a qualsevol altra acció, les penyes estareu informades amb la màxima celeritat possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut