Madrid – Barça, semifinals de Copa

Madrid – Barça, semifinals de Copa

Un altre Clàssic ens espera per arribar a la final de la Copa del Rei

Barça i Madrid es veuran les cares, de nou, a les semifinals de Copa. Una eliminatòria que serà trepidant, i en què l’equip guanyador es classificarà per a la final.

El partit d’anada es jugarà al Santiago Bernabéu la setmana que ve, mentre que el partit de tornada es disputarà a finals de febrer al Camp Nou. Les entrades per a l’anada, a partir de divendres.

Entrades per a l’anada a Madrid

Les penyes que vulguin sol·licitar entrades per al partit d’anada al Bernabéu ho podran fer emplenant el formulari web que estarà disponible a partir d’aquest divendres dia 25 de gener a les 10h, i fins al diumenge dia 27 a les 19h.

Com és habitual, si les sol·licituds superen les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Feu clic a l'enllaç per sol·licitar entrades.

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadrid2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Entrades per a la tornada al Camp Nou

Per al partit de tornada, les penyes poden sol·licitar entrades per correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. Caldrà indicar el nom i el número de la penya, la clau, el nom i el telèfon de contacte, així com també un número de targeta bancària per efectuar el cobrament. Les peticions s’hauran d’enviar abans del 10 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut