Últimes setmanes de la segona fase per entregar el cens

Últimes setmanes de la segona fase per entregar el cens

Aquest mes de febrer finalitza la segona fase per enviar el cens al departament de penyes

Tal com s’ha anat informant des del mes de novembre passat, el proper 28 de febrer finalitza la segona fase per entregar el cens del penyista. Recordem que, a partir de l’1 de març, l’única manera per actualitzar el cens dels vostres penyistes serà a través de l’eina 'on-line'.

Les penyes que no hagin entregat el cens abans que finalitzi aquest mes, quedaran en situació d’espera fins al 30 de juny, que és quan finalitza definitivament aquest procés. D’aquesta manera, aquestes penyes en qüestió quedarien fora del procés de sol·licitud i repartiment d’entrades per a una hipotètica final.

El procés acabarà amb la temporada, i, a partir d’aquest moment, les penyes que no hagin entregat el cens del penyista seran donades definitivament de baixa.

El cens, una acció necessària per créixer

Des del moment de la seva aprovació durant el Congrés Mundial de Penyes del 2011, el Club es va posar a treballar per establir els processos logístics i legals, així com també el calendari del cens. Així, van quedar establerts els procediments i un calendari per tirar-ho endavant.

És de vital importància conèixer l’abast real del moviment. El fet de saber quants penyistes hi ha al món és el primer pas per fer créixer el moviment, especialment a escala internacional, d’acord amb les premisses del projecte Penyes Segle XXI.

A 31 de desembre, més del 55% de penyes oficials ja havien entregat el cens, amb la qual cosa s'havien registrat més de 100.000 penyistes.

Facilitats per entregar el cens

Les penyes que encara no hagin entregat el cens del penyista, tenen temps per fer-ho fins al proper 28 de febrer. Només cal descarregar-se l’arxiu Excel, que es pot fer des del web del Club, i enviar-lo degudament omplert al departament de penyes. D’aquesta manera, la càrrega inicial de penyistes es dur a terme internament, facilitant a les penyes la tasca d’aportació més voluminosa de socis.

A partir de l’1 de març i fins al 30 de juny, encara es podrà actualitzar el cens mitjançant l’eina 'on-line', la qual els socis de cada penya s’hauran de carregar individualment.

Per a més informació, feu clic a l’enllaç inferior.

[[BOTOVERMELL::INFORMACIÓ++Cens del Penyista::http://penyes.fcbarcelona.cat/detall/noticia/definit-el-calendari-per-entregar-el-cens::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut