Sevilla-Barça: Atents a l’últim quart d’hora

Sevilla-Barça: Atents a l’últim quart d’hora

A les acaballes, els blaugranes solen coronar el matx amb gols i els sevillans n’acostumen a encaixar

L’últim quart d’hora de partit: un tram transcendental en la faceta golejadora per al Barça de Valverde. Uns minuts en què els culers aprofiten per donar l’estacada final i marxar al túnel de vestidors, encara, amb l’adrenalina del gol. I és que, aquest curs, el FC Barcelona és el conjunt de la Lliga que més dianes ha celebrat en aquest període que condueix a la finalització del matx: un total de 16. És més, és l’interval favorit dels culers per marcar.

El Sevilla, amb una dinàmica oposada

Per contra, l’elenc de Pablo Machín és el conjunt de Primera Divisió que més percentatge de gols rep en l’últim quart d’hora. 12 de les 28 dianes que acumula en contra, que suposen el 42%, les ha encaixat en els quinze minuts finals de partit. Així doncs, les dinàmiques oposades es poden atreure en el partit de la jornada 25 entre el Sevilla i elFC Barcelona. I, per tant, aquest duel lliguer pot viure gols a les seves acaballes.

Un altre argument per estar atents al darrer quart d’hora és que el Sevilla també prefereix aquest període per alterar l’electrònic: és la segona esquadra de Primera que més perfora la xarxa, un total de 12 vegades. Ara bé, aquesta dada queda neutralitzada per una altra estadística positiva del Barça. Els blaugranes no han perdut cap punt amb les quatre dianes que han encaixat en el darrer quart d’hora dels duels lliguers. A més, els sevillans han deixat de sumar quatre punts en aquest tram i els barcelonistes n’han comptabilitzat quatre.

A continuació, aprofitem per repassar els millors moments del partit de la primera volta entre culés i sevillistes:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut