Tot per decidir al Camp Nou (0-0)

Tot per decidir al Camp Nou (0-0)

Els blaugranes no poden passar de l'empat sense gols tot i generar 25 xuts

Monòleg d’ocasions blaugrana però sense fortuna de cara a porteria. I és que el FC Barcelona no ha pogut superar la porteria defensada per Anthony Lopes tot i els 25 xuts generats. La primera part ha estat marcada per un joc d’anada i tornada entre els dos equips i amb ocasions per als dos conjunts. La represa ha donat pas a una exhibició d’arribades culers. Tot i així, els blaugranes han topat amb el pal i el porter francès.

Primera meitat elèctrica

El partit s’ha iniciat amb un ritme elèctric, d’anada i tornada entre blaugranes i francesos. I és que no s’havien disputat ni cinc minuts del partit que el Barça ja havia gaudit de dues arribades de perill, la més destacada una cursa de Messi que Aouar ha aturat a la frontal de l’àrea. La resposta de l’Olympique de Lió no s’ha fet esperar i Terrier ha enviat un míssil des de fora de l’àrea. Un xut que ha fet volar Ter Stegen fent rebotar la pilota al pal.

Un duel vibrant i espectacular, amb fins a 10 llançaments a porteria per als blaugranes en la primera mitja hora de joc. Ousmane Dembélé ha estat el culer amb més accions, entre les quals un mà a mà que el porter Lopes ha desviat.

Sense fortuna de cara a porteria

El matx s’ha mantingut obert, amb arribades de perill per als dos conjunts, però sense gaire perill. Fins que Luis Suárez ha perdonat una gran ocasió a l’interior de l’àrea quan el seu xut l'ha desviat la defensa francesa. El Barça generava perill, però el gol no arribava. Ha estat Leo Messi el següent a intentar-ho i Lopes ha desviat el llançament del ’10’ blaugrana.

El control era culer en un monòleg d’ocasions. Alba en una gran combinació barcelonista i Sergio des de la frontal han tingut novament dues clares ocasions, però els d’Ernesto Valverde no han pogut superar la porteria de Lopes tot i els vint-i-cinc xuts generats al llarg dels 90 minuts. El dimecres 13 de març el Camp Nou haurà de viure una nova nit màgica per tal d’obtenir un triomf que classifiqui el Barça per als quarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut