Barça Lassa – Iberostar Tenerife: Amb pas ferm cap a la final (92-86)

Els blaugranes defensaran el títol de la competició del KO després de superar el conjunt canari

Sòlids cap a la segona final de Copa del Rei consecutiva. El Barça Lassa s’ha classificat per la final del torneig del KO després de superar l’Iberostar Tenerife (92-86). Un duel en què els blaugranes han anat per damunt en el marcador i han controlat el matx amb una bona defensa i generant ocasions clares en atac. En els darrers cinc minuts Iberostar Tenerife ha maquillat el resultat fins al definitiu 92-86. Pau Ribas ha estat el blaugrana més destacat amb 14 punts

Inici de partit amb el Barça Lassa seriós defensivament i controlant el rebot. En atac, els homes de Svestislav Pesic han trobat accions clares des dels primers compassos. D’aquesta manera, els culers han pogut obtenir la primera renta a favor (12-5, min 6). Un parcial de 5-10 a favor del conjunt canari, en uns minuts amb menys encert ofensiu dels barcelonistes, ha igualat el marcador al final del primer període 17-15).

Bona defensa blaugrana

Dos triples consecutius de Kyle Kuric han permès als de Svestislav Pesic ampliar la diferència en el marcador (25-16, min 13). Els blaugranes han pogut mantenir l’avantatge i superar la barrera dels 10 punts, aplicant una sòlida defensa i sortint ràpid al contraatac. 35-23 (min 18). I sense reduir el ritme en els darrers compassos el Barça Lassa ha pogut marxar al descans amb una diferència a favor de 12 punts (41-29).

Iberostar Tenerife ha augmentat el seu encert ofensiu, però el Barça Lassa no ha reduït el ritme. Novament la sòlid defensa dels de Pesic ha permès als culers obtenir el màxim avantatge, superant els 20 punts de renta (72-52, min 30).

Defensaran la Copa a la gran final

En el darrer període Iberostar Tenerife ha endurit la defensa i això ha dificultat l’atac barcelonista. El marcador s’ha ajustat i la diferència s’ha reduït per sota dels 20 punts. Tot i així, els culers han seguit controlant el matx. En els darrer minut el conjunt canari s’ha situat a quatre punts (87-83).

El Barça Lassa ha defensat la renta i estarà present a la final de la Copa per segon any consecutiu. Aquest diumenge a partir de les 19.30 hores (#Vamos) els culers voldran tornar a tenyir de blaugrana la competició del KO. El rival dels barcelonistes serà el Reial Madrid, que ha superat el Divina Seguros Joventut (93-81).