Triomf d’orgull per accedir a les semifinals (86-79)

Els de Pesic saben anar a remolc del conjunt valencianista per capgirar el resultat en uns grans darrers 5 minuts

Triomf treballat en un duel molt igualat (86-79). El Barça Lassa ha tingut paciència en el duel de quarts de final de la Copa contra València Basket i obté un bitllet per a les semifinals de dissabte contra Iberostar Tenerife. El València Basket ha arribat a tenir una renta superior als 10 punts, però la constància culer i la lluita han permès als de Pesic capgirar el resultat en uns darrers minuts amb més encert barcelonista. Thomas Heurtel, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del Barça Lassa.

Inici del partit marcat per un encertat València Basket, que ha pogut agafar una petita renta en el marcador amb un inspirat Will Thomas. Els homes de Svestislav Pesic no han pogut capturar rebots ofensius i les faltes han donat aire al conjunt valencianista. D’aquesta manera, i amb els culers sense massa encert ofensiu, el València Basket s’ha situat 11 punts per sobre (13-24, min 10).

Agafen aire al segon quart

En el segon període el Barça Lassa ha pogut millorar l’encert en atac i alhora ha endurit la defensa. Això ha permès als blaugranes retallar diferències en el marcador. Un triple de Pau Ribas situava el Barça Lassa a tan sols quatre punts (22-26, min 15). A partir d’aquest moment el matx s’ha mantingut igualat tot i que els blaugranes no han pogut capgirar el marcador.

Es manté la igualtat

Després d’un merescut homenatge a Juan Carlos Navarro, el matx s’ha reprès amb la igualtat que ens havia deixat el tram final del segon període. València Basket s’ha mostrat molt encertat des del triple, mentre que els blaugranes han mantingut la igualtat en el marcador fins al punt d’arribar amb empat al minut 30 (58-58).

Una cistella de Pierre Oriola ha situat als blaugranes per davant després de tot el partit a remolc (60-58, min 32). En un intercanvi de cistelles, però, el conjunt valencianista ha tornat a capgirar el marcador (67-69, min 35). El partit ha arribat al tram final amb igualtat màxim.

Cinc minuts de simfonia culer

Un parcial de 17-8 en els darrers cinc minuts, amb dos triples claus de Hanga, ha estat clau per tal que els barcelonistes s’enduguessin la victòria i un bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei. Un duel que es disputarà dissabte contra l’Iberostar Tenerife (19.00 hores, #Vamos) després que hagi superat l’Unicaja en l’altre partit de quarts.