El Barça–Valladolid, últim partit amb el carnet del 2018

El Barça–Valladolid, últim partit amb el carnet del 2018

A partir del partit del 9 o 10 de març contra el Rayo Vallecano els socis només podran accedir a l’Estadi amb el nou carnet, corresponent al 2019

El partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou el dissabte 16 de febrer entre el FC Barcelona i el Real Valladolid (20.45 hores) serà el darrer en què els socis i sòcies del Barça encara podran accedir a l’Estadi amb el carnet del 2018.

En el següent enfrontament que el primer equip jugarà a casa, que serà contra el Rayo Vallecano, el cap de setmana del 9 o 10 de març, el carnet del 2018 ja haurà caducat i els socis només podran entrar al Camp Nou amb el corresponent a l’any 2019.

Per a aquells socis que no hagin pogut fer el pagament del seu carnet, es disposa en aquest mateix web del Club d’una plataforma online per efectuar-lo de manera segura, ràpida i còmoda, a la qual es pot accedir des de l’enllaç següent.

PAGAMENT DEL CARNET DE SOCI 2019

Només cal identificar-se amb les corresponents dades de soci i ja es podrà fer el pagament de la quota pendent amb targeta de crèdit. 

Cal recordar que les quotes de soci del 2019 són les següents:

- Categoria adult                   184 €

- Categoria infantil                  92 €

- Categoria aleví                     44 €

- Carnet de compromís         144 € 

Pagament presencial a l’OAB

Si es desitja, també es pot fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores fins a l'inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut