Tot a punt per a la Minicopa

Tot a punt per a la Minicopa

De dimecres a diumenge l’Infantil del Barça Lassa disputarà aquesta competició exigent que també se celebra a Madrid

Madrid acollirà del dimecres 13 fins al diumenge 17 de febrer la Minicopa Endesa, competició paral·lela a la Copa del Rei de bàsquet. Una competició en què els equips participants són de categoria infantil i en què els blaugranes arriben després d’haver aconseguit la classificació en la fase prèvia disputada a València al mes de desembre. Una fase prèvia en la qual els blaugranes van comptar els tres partits disputats amb victòria.

El format de la Minicopa

El Barça Lassa Infantil A es troba al grup B, on es veurà les cares amb l’Iberostar Canarias, el Gran Canària i el Tecnyconta Saragossa. En el grup A hi ha el Reial Madrid, el València Basket, el Movistar Estudiantes i el Divina Seguros Joventut.

La competició començarà un dia abans que la Copa del Rei i cada conjunt disputarà un partit cada dia de dimarts a dijous, dia en què finalitzarà aquesta fase de grups. A continuació, els dos primers classificats de cadascun dels dos grups avançarà a semifinals. Tots els partits es jugaran al Poliesportiu Antonio Magariños, excepte la gran final, que tindrà lloc el diumenge dia 17 a partir de les 12.00 hores al WiZink Center.

Horaris del Barça Lassa

Dimecres, 13 de febrer (19.00 hores)
Barça Lassa – Tecnyconta Saragossa

Dijous, 14 de febrer (16.00 hores)
Gran Canària – Barça Lassa

Divendres, 15 de febrer (14.00 hores)
Barça Lassa – Iberostar Canàries

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut