Raquel González, campiona, rècord d’Espanya i líder mundial dels 50 quilòmetres marxa (4:11:01)

Raquel González, campiona, rècord d’Espanya i líder mundial dels 50 quilòmetres marxa (4:11:01)

La blaugrana suma el seu tercer rècord estatal, aconsegueix la classificació directa per a la pròxima Copa d’Europa de marxa i es situa com a líder mundial de l’any

La mataronina Raquel González, marxadora del Barça, va confirmar el seu bon moment de forma ahir diumenge al Vendrell. La blaugrana va penjar-se la medalla d’or en el campionat d’Espanya de 50 quilòmetres marxa, en una prova en la qual González no va donar opció a les seves rivals.

Amb un temps de 4:11:01, la blaugrana no només va pujar al graó més alt del podi, sinó que també va batre el rècord d’Espanya d’aquesta distància. Un rècord que fins ara tenia la medallista europea Júlia Takacs després que aconseguís una marca de 4:13.04. A més, aquest registre situa a González com a la líder mundial de l’any i sisena marxadora mundial de tots els temps.

Tercer rècord per a Raquel González

La marxadora del Barça segueix aconseguint èxits als seus 30 anys d’edat. La temporada passada ja va proclamar-se campiona d’Espanya de 10 quilòmetres marxa i ara fa dos anys va aconseguir batre els rècord d’Espanya d’aquesta mateixa distància (42:14.12) i dels 3.000m (12:06.05).

 

Foto: JJ VICO

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut