Barça Lassa - Montakit Fuenlabrada: Sense confiances

Barça Lassa - Montakit Fuenlabrada: Sense confiances

Els blaugranes, després d’una victòria clau contra el Zalgiris a l’Eurolliga, tanquen la setmana rebent el Fuenlabrada

El Barça Lassa rep aquest dissabte, a les 18 hores i en directe per Movistar + (Dial 53), la visita del Montakit Fuenlabrada en la que serà la 20a jornada de la Lliga Endesa. El conjunt madrileny, que va vèncer els catalans en la primera volta per 79-73, són un dels tres únics equips que han pogut superar els de Pesic aquesta temporada en competició domèstica.

El rival

Ocupa la 14a posició de la taula amb un balanç de 7-12 i té en l’exterior Paco Cruz el seu màxim anotador, amb 13,6 punts per partit. El segueixen els també exteriors Marko Popovic (10,8) i l’exblaugrana Marc Garcia (9,2). També cal seguir de ben a prop jugadors com Kravtsov (10,3), Clark (6,9), Eyenga (8,8), Rupnik (6,4), Kemp i el nouvingut EJ Rowland. Tots ells estan entrenats per Josep maria Raventços després de l'adéu de Néstor Garcia.

El Barça

Arriba a aquest duel previ a la Copa del Rei com a líder destacat de la competició, amb un balanç de 16-3 i dos triomfs de marge sobre el segon i el tercer classificat. Els de Pesic, que van vèncer el Zalgiris Kaunas en el darrer partit d’Eurolliga per 78-72, volen tancar la setmana amb victòria i, aleshores, començar a pensar en el duel de quarts de final de la Copa contra el València Basket. Pustovyi ha estat donat d'alta per al partit en substitució de Tomic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut