El segon triplet del 2018, a les vitrines del Museu

El segon triplet del 2018, a les vitrines del Museu

Els trofeus de la Lliga Catalana, la Continental i la Intercontinental han estat ubicats a les vitrines del Museu blaugrana

Visitar el Museu del FC Barcelona sempre és un plaer. És sinònim d’entregar un trofeu a les vitrines barcelonistes. I si es tracta de col·locar més d’una copa, l’honor es multiplica. I així ha succeït aquest dimarts, en que el Barça Lassa d’hoquei patins ha entregat la Lliga Catalana, la Copa Continental i la Copa Intercontinental al Museu ubicat al Camp Nou.

En l’acte hi ha participat el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró, el tècnic Edu Castro, la plantilla blaugrana i els membres de la comissió esportiva Alexandre Vidal-Abarca i Esteve Pérez.

El mànager Toni Miró ha destacat que “aquests èxits ens marquen la ruta” i també ha desitjat “poder tornar aquí aviat” amb el trofeu de la Copa del Rei. En aquest sentit també s’ha pronunciat el capità Aitor Egurrola: “Quan comencem una competició la volem guanyar i anirem a Reus amb tota l’ambició del món”. “Els tres títols guanyats són el reflex del bon començament de temporada que hem tingut i d’un bon treball”.

Un inici de temporada excel·lent

La Lliga Catalana es va aconseguir l’11 de setembre contra el Lleida (1-0); la Continental es va assolir a Barcelos el 30 de setembre en una final contra el Porto decidida a la tanda de penals, i la Intercontinental es va guanyar a San Juan (Argentina) en una nova gran final contra el Porto en que es va haver de jugar la pròrroga (5-4). L’únic títol que no s’ha pogut dur al Museu és la Supercopa d’Espanya, guanyada pel Liceo a Sant Sadurní d’Anoia (2-3).

Els següents reptes

En aquesta segona meitat de la temporada, el Barça Lassa té per endavant els tres títols més importants de la temporada: a l’OK Lliga es trova amb set més que el Liceo, La Copa del Rei es jugarà entre el 21 i el 24 de febrer a Reus i l’equip té la classificació per als quarts de final de la Lliga Europea a l’abast. L’equip rebrà el Vendrell aquest divendres (21.00 hores, Esport3) al Palau amb l’objectiu d’allargar la ratxa acumulada en el que portem de 2019: sis victòries i només un empat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut