Iberostar Tenerife - Barça Lassa: Partit exigent a les Illes Canàries

Iberostar Tenerife - Barça Lassa: Partit exigent a les Illes Canàries

Els blaugranes visiten una pista realment complicada: han perdut en les últimes dues visites (18h, #Vamos)

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 18h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Iberostar Tenerife en la que serà la 19a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que venen de sumar una gran victòria a Atenes a la pista de l’Olympiacos, son conscient de la dificultat del partit ja que han caigut en les últimes dues visites.

El rival

És el cinquè classificat, amb un balanç d’11-7, i té en els exteriors Mc Fadden (14,1 punts) i Javier Beirán (12,6 punts i 5,2 rebots) els seus màxims anotadors. També cal seguir de ben a prop el pivot Colton Iverson –nominat recentment com a MVP del mes de gener a la Lliga Endesa- que aporta 12,3 punts i 7,2 rebots per matx i Tim Abromaitis (38% en triples i 11,9 punts de mitjana). A més, l’Iberostar compta amb d’altres jugadors de gran nivell com San Miguel, Bassas, Staiger, Brussino, Saiz, Gillet o Niang.

El Barça

Arriba amb molt poc temps per assaborir el triomf a la pista de l’Olympiacos a l’Eurolliga, que el situa en el cinquè lloc a la taula. Pesic, que podrà comptar amb tots els jugadors de la primera plantilla amb l’excepció de Pustovyi, que està donat de baixa, buscaran el 17è triomf del curs en una pista que no ha estat gens propicia les últimes temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut