Barça - Kairat, a les semifinals de la UEFA Futsal Champions League

Barça - Kairat, a les semifinals de la UEFA Futsal Champions League

El conjunt amfitrió serà l’equip que els d’Andreu Plaza hauran de superar el proper 26 d’abril si volen jugar la final.

El Barça Lassa de futbol sala ja coneix el seu rival a les semifinals de la Final Four de la UEFA Futsal Champions League. I finalment el sorteig ha decidit que sigui el Kairat Almaty, l’amfritrió, que té dos títols de campió d’Europa (2013 i 2015). L’altre semifinal serà la que jugaran l’Sporting contra l’Inter. Tots dos partits es disputaran el proper 26 d’abril, a l’Almaty Arena del Kazakhstan. La final i el partit per al tercer i quart lloc es disputaran dos dies més tard, el 28 d’abril.

Precedents amb el Barça

No serà la primera vegada que el conjunt blaugrana jugui contra l’equip d’Almaty en una Final Four europea. I és que el Barça ja s’ha enfrontat dues vegades contra ells en les cinc participacions anteriors. Totes dues, amb resultats negatius. I és que el Kairat és la bèstia negra, ja que es va imposar el Barça en la final del 2015 a Lisboa (3-2) i també en les semifinals del 2013 a Tblisi (5-4). Tot plegat, sumat a que aquest any és l’equip amfitrió, fa que per a Andreu Plaza sigui un rival perillós. Malgrat tot, el tècnic català confia en què l'experiència de la temporada anterior sigui un punt a favor per als culers. 

Sense Ferrao ni Marcenio

Recordem que el Barça Lassa no podrà comptar ni amb Ferrao ni amb Marcenio en les semifinals de la Champions. Ferrao arrossega una sanció després de veure targeta groga en l’últim partit contra Ugra, mentre que la normativa no permet inscriure Marcenio perquè ja va jugar en la present edició de la Champions precisament defensant la samarreta del Gazpom Ugra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut