Ricard Muñoz: “Agafar el primer partit com a referència és el primer error que podem fer”

Ricard Muñoz: “Agafar el primer partit com a referència és el primer error que podem fer”

El tècnic blaugrana destaca que el partit d’aquest dissabte a Itàlia “és una final” per al Bassano

El 14-3 de l’estrena a la Lliga Europea contra el Bassano va ser una golejada que no s’ha de tenir en compte. “Agafar com a referència el partit contra el Bassano és el primer error que podem fer per anar a Itàlia”, explica Ricard Muñoz, que recorda el duel del Palau “com un partit estrany, en què el marcador se’ns va posar de cara aviat”.

Aquest dissabte (21.00, CERH TV), la victòria blaugrana al PalaSind de Bassano del Grappa permetrà assegurar la presència als quarts de final de la Lliga de Campions. El primer lloc també quedaria certificat si el Porto no supera el Mérignac a domicili. El Bassano estarà pendent del resultat a França però també necessita guanyar als barcelonistes. “Per a ells, és una final”. “Si ens guanyen, ens empaten a nou punts”.

En tot cas, el Barça Lassa vol encarrilar, en la penúltima jornada del Grup B, el liderat. “Això passa per treure un resultat positiu a Bassano”, argumenta Ricard Muñoz. En el mateix sentit es pronuncia Pau Bargalló: “Ens queden dos partits de la fase de grups i intentarem guanyar els dos duels, però primer hem de fer un bon partit a Itàlia”. El jugador de Sant Sadurní d’Anoia explica que, contra el Bassano, “se’ns va ficar el partit de cara però a la seva pista serà més difícil”. “Portem molt bona dinàmica, estem molt contents i volem puntuar de tres en tres”, conclou Bargalló abans de l'entrenament celebrat el dijous al Palau Blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut