Edu Castro: “L’equip arriba a la Copa creixent en molts aspectes”

Edu Castro: “L’equip arriba a la Copa creixent en molts aspectes”

L’entrenador blaugrana ha destacat el bon moment pel qual està passant el Barça Lassa i recorda que “el Girona ja va posar les coses molt complicades en el partit al Palau”

Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors per disputar la Copa del Rei de Lloret de Mar, que es disputarà des del divendres 22 fins al diumenge 25 de febrer. Una competició que el Barça Lassa ha guanyat en les dues darreres edicions i en què el tècnic blaugrana assumeix l’etiqueta de favorit: “Som favorits perquè tothom ho diu i assumim que hem de guanyar divendres, dissabte i diumenge; l’únic que pensem és a guanyar cada partit”.

“Arribem en un bon moment de la temporada. L’equip està creixent en molts aspectes”, ha afegit el preparador barcelonista. Preguntat pel Girona, rival als quarts de final aquest divendres, Edu Castro ha advertit del perill del conjunt dirigit per Ramon Benito: “Hem d’estar atents al Girona, és un rival que ja ens va posar les coses complicades al Palau i no descartem que ens presentin novetats”.

Finalment, el tècnic del Barça Lassa ha parlat de la Copa del Rei a títol personal, pocs dies després de fer-se oficial la seva renovació: “Vull agrair al Club la confiança que m’està donant. Pel que fa als tècnics, una Copa del Rei suposa molta feina i neguit per als entrenadors, però tenim molta il·lusió per revalidar el títol”.

Consulta les declaracions més destacades d’alguns jugadors del Barça Lassa:

Aitor Egurrola

“La defensa que estem aconseguint aquest any ens està donant punts juntament amb el bon moment que estem tenint al davant. També jo i el Sergi Fernández estem bé”.

“El Girona és perillós perquè no tenen cap pressió i nosaltres hem de saber gestionar-ho i girar en contra aquesta motivació extra”.

Ignacio Alabart

“És un privilegi estar aquí. Divendres anirem a totes per tal d’aconseguir el títol. Arribem en molt bona forma”.

“El toc d’atenció que ens van donar al Palau ens ha de servir per sortir amb una mica més d’intensitat. Serà un partit molt bonic”.

Pablo Álvarez

“El partit contra el Girona serà molt complicat, i més en aquest tipus de competicions com la Copa en què no pots tenir errors”.

“Tenim la tranquil·litat que tenim els millors porters del món, tot i que els hem d’ajudar defensivament”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut