El rei de Copes suma el tercer títol consecutiu

El rei de Copes suma el tercer títol consecutiu

La victòria d’aquest diumenge a Lloret permet assolir la 22a Copa i repetir una fita que només s’havia aconseguit entre el 1985 i el 1987

El Barça Lassa continua ampliant la seva llegenda. La victòria d’aquest diumenge contra el Liceo ha permès assolir la 22a Copa del Rei, la tercera seguida en el torneig del KO. En la cinquena final consecutiva, els blaugranes se n’han proclamat campions per tercera vegada seguida després d’haver-ho fet a Reus (2016) i a Alcobendas (2017).

En les 20 últimes edicions –des que es juga una final a vuit– cap equip no havia aconseguit el triplet. I el Barça només havia guanyat tres Copes seguides entre el 1985 i el 1987, després de superar tres finals seguides contra el Liceo.

El títol assolit també permet ampliar la distància respecte dels altres equips que figuren amb més títols de Copa: l’Espanyol (11) i el Liceo (9).

De la primera d’Edu Castro a la desena d’Egurrola

Després d’haver guanyat la Supercopa 2017 a Sant Hipòlit de Voltregà, el Barça Lassa que dirigeix Edu Castro ha aconseguit el segon títol del curs. Es tracta de la primera Copa de Castro com a màxim responsable a la banqueta. També és la desena d’Aitor Egurrola. El capità ja suma 64 títols com a barcelonista per continuar sent l’esportista blaugrana en actiu amb més trofeus.

Després del Pop Egurrola, el següent jugador amb més Copes guanyades amb el Barça és Sergi Panadero (7). El segueixen Sergi Fernández (5), Gual (4), Pablo Álvarez (4), Barroso (4), Matias Pascual (3), Lucas Ordoñez (2), Pau Bargalló (2) i Ignacio Alabart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut