Xavi Barroso torna a casa

Xavi Barroso torna a casa

El jugador format a la Masia vestirà de blaugrana fins al 2026, després de cinc temporades a Portugal

Xavi Barroso torna al Palau Blaugrana. El Barça i el jugador de Caldes de Montbui han arribat a un acord per a la seva incorporació a l’equip d’Edu Castro. Després de cinc temporades a Portugal (dues a l’Oliveirense i tres al Porto), Barroso inicia la seva tercera etapa al primer equip blaugrana amb un contracte que el vincula al Barça fins al 30 de juny del 2026.

El jugador ha passat les pertinents revisions mèdiques i s’incorporarà a la disciplina de l’equip just quan comenci la pretemporada i després d’haver disputat l’Europeu amb la selecció espanyola.

“És una il·lusió molt gran tornar a casa i al club que m’ha vist i em va fer créixer com a jugador i com a persona”, ha declarat Barroso, el qual s'ha mostrat agraït a tothom pel fet que es “torni a dipositar la confiança en mi per seguir millorant com a esportista”. “També afronto el repte amb una responsabilitat molt gran, ja que portar aquests colors t’obliga a guanyar-ho tot”, ha declarat.  

Retorn després de cinc temporades

Barroso va iniciar la pràctica de l’hoquei al Recam Làser Caldes, club de la seva localitat natal, i va arribar a l’hoquei formatiu blaugrana amb 13 anys. Va començar a tenir protagonisme amb el primer equip blaugrana el curs 2011/12, quan encara era júnior, i la temporada 2012/13 va jugar cedit al Moritz Vendrell (campió de Copa i de la CERS). Llavors va tornar al Barça i el 2018 va sortir amb 20 títols en el palmarès (l’últim va ser la Lliga de Campions de Porto).

Ara, amb 30 anys i després de cinc cursos a Portugal, Barroso torna amb sis títols més sota el braç i amb la condició de vigent campió d’Europa a la Final Eight de Viana do Castelo.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut