Els cinc jugadors cedits la temporada 2023/24

Els cinc jugadors cedits la temporada 2023/24

Joan Pascual jugarà al Parlem Calafell, Kyllian Gil anirà a Alcoi, Arnau Martínez torna d’Itàlia i Lucas Bridge anirà a Portugal, mentre que Llenas continuarà a l’Igualada

El Barça d’hoquei patins ha arribat a un acord per a la cessió de cinc jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana durant la temporada 2023/24.

Joan Pascual, al Parlem Calafell: El ‘2’ barcelonista ha viscut tota la temporada 2022/23 en dinàmica del primer equip per les lesions de Sergi Llorca (principi de curs) i de Matias Pascual (al Mundial). El vilanoví ha estat convocat en tots els partits oficials i el curs següent obtindrà experiència en el darrer tercer classificat de l’OK Lliga.

Kyllian Gil s’incorpora al PAS Alcoi: Després d’un primer curs cedit al Noia Freixenet (12 dianes), Gil farà la maleta per anar al PAS Alcoi i sumar experiència a l’OK Lliga i a la WS Europe Cup.

Oriol Llenas seguirà a l’Igualada Rigat: El jugador de Vilassar experimentarà el seu segon curs a l’OK Lliga amb l’Igualada Rigat, que ara entrenarà Marc Muntané. Llenas ha acabat el curs amb un total de 16 dianes.

Arnau Martínez, del Montecchio al Recam Làser Caldes: Després d’una primera temporada cedit al Montecchio Precalcino, Martínez torna a Catalunya per agafar experiència defensant una porteria de l’OK Lliga com la del Recam Làser Caldes.

Lucas Bridge, al Marinhense: El jove jugador argentí va arribar a la Masia per disputar la segona meitat del curs 2022/23 amb l'equip júnior blaugrana i ara viurà una nova experiència a Portugal. El de San Juan jugarà a la segona divisió portuguesa amb el Marinhense.

El club desitja molta sort a tots aquests jugadors en els seus equips i mostra el seu agraïment als jugadors Marc González (Recam Làser Caldes) i Martí Gabarró (Noia Freixenet), que han finalitzat la seva vinculació amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut