Barça – Deportivo Liceo: Comença la gran final de l’OK Lliga!

Barça – Deportivo Liceo: Comença la gran final de l’OK Lliga!

(20.45 hores, Esport3 i OKLiga.tv) El Palau acull aquest dijous el primer partit de la sèrie per fer-se amb el títol troncal

És l’hora de la veritat, l’hora de la gran final de la Parlem OK Lliga entre el Barça i el Deportivo Liceo. El clàssic de l’hoquei estatal es viurà en una eliminatòria al millor de cinc partits que comença aquest dijous (20.45 hores) i que continuarà el dissabte (19.00 hores) amb el Palau Blaugrana com a primer testimoni.  “És la tercera final de la temporada i és una sèrie de no sabem quants partits, però l’únic que tenim al cap és el primer duel”, afirma Edu Castro.

L’equip blaugrana s’ha exercitat dilluns i dimarts al Palau i aquest dimecres ha fet una última sessió al CAR de Sant Cugat. “Hem tingut tota la setmana per preparar-ho i encoratgem a l’afició a que vingui a gaudir d’un partit entre dos grans equips. Tot comença des de zero i volem agafar avantatge en el primer partit”, subratlla el tècnic de L’Hospitalet, que compta amb tots els homes disponibles excepte el lesionat Matias Pascual.

L’entrenador pronostica “partits difícils de jugar i, segurament, seran igualats” davant un rival que es coneix molt bé després dels dos partits de la fase regular (2-3 i 6-1) i de la final de la Copa (2-4). Tres victòries que ara es volen repetir amb l’objectiu final d’acabar celebrant el títol de la Lliga, ja sigui en el tercer o quart partit a Riazor (15 i 17 de juny) o bé en el cinquè al Palau (20 o 21 de juny).

Davant el micròfon de Barça TV, Ignacio Alabart valora que “l’equip ha crescut setmana a setmana i mereix acabar amb una alegria com és el títol de lliga”. El ‘3’ destaca que “en aquesta mena de partits tot canvia i el Liceo ens va competir molt bé a la final de la Copa i a Riazor”. “La distància a la fase regular no té res a veure i esperem un mínim de tres partits amb molta intensitat i igualtat. Si fem el nostre joc, sí podem ser superiors”.

Aquest dimecres s’ha oficialitzat que els partits de l’eliminatòria Barça-Liceo seran els últims d’Helder Nunes com a blaugrana. El portuguès ha decidit finalitzar la seva etapa a Barcelona i s’ha mostrat “molt agraït als culers i molt orgullós d’haver complert un somni de quan era petit”. Els àrbitres del partit seran Miguel Díaz i David Cantos.

D’altra banda, abans del duel, els equips infantil, juvenil i junior entraran a la pista amb els trofeus dels dos Campionats de Catalunya i els tres d’Espanya que s’han aconseguit aquesta temporada a l’hoquei formatiu.  

També es comunica que, degut a l’inici de les obres de l’Espai Barça, ja no es pot aparcar dins les instal·lacions del FC Barcelona. Per tant, es recomana als abonats, socis i aficionats que assisteixin als partits Barça – Liceo, es desplacin en transport públic o caminant. En cas que sigui imprescindible l'ús del vehicle privat, el Club recomana utilitzar els aparcaments propers a l'Spotify Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut