Helder Nunes s’acomiadarà del Palau Blaugrana en les finals Barça – Liceo

Helder Nunes s’acomiadarà del Palau Blaugrana en les finals Barça – Liceo

El jugador portuguès disputarà els últims partits com a blaugrana en la final del play-off

Helder Nunes posarà fi a la seva etapa com a blaugrana un cop acabi aquest curs i, per tant, els partits de l’eliminatòria de la final del play-off entre Barça i Liceo seran els últims d’Helder Nunes com a barcelonista. “La meva etapa a Barcelona acaba i aniré a complir altres somnis més a prop de la meva família”. “Estic molt orgullós d’aquests quatre anys al Barça i espero que els culers estiguin orgullosos”, explica el ‘78’.

El jugador es mostra molt agraït als culers durant les quatre temporades i desitja acabar de la millor manera amb el títol de l’OK Lliga i aconseguint les dues primeres victòries de la sèrie contra el Liceo. “Els partits del dijous i del dissabte poden ser els meus dos últims al Palau (si no hi ha un cinquè partit)”.

Nunes va arribar el 2019 i, després de quatre cursos suma nou títols al palmarès, amb 139 gols en 164 partits disputats fins al moment. “És una etapa que acaba i marxo molt més feliç que quan vaig arribar, amb una filla i nous amics dins i fora del vestidor”. “Estic molt orgullós per haver complert el meu somni de quan era petit, he gaudit els quatre anys com un nen, ha sigut molt bonic i surto sent millor jugador”, conclou en una entrevista amb Barça TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut