Així avança el play-off d’hoquei patins

El Barça supera amb autoritat el primer partit dels quarts de final davant el PAS Alcoi i ja prepara el segon duel

Els play-off de l’OKLliga han començat amb una gran golejada davant el PAS Alcoi (11-1), en un partit marcat per l’acte de retirada de la samarreta d’Aitor Egurrola. L’equip entrenat per Edu Castro ha tornat als entrenaments aquest dimarts després d’un dia de descans i ja afronta el segon partit a Alcoi (diumenge 21, 12.30 hores, OKLiga.TV).

Si el Barça aconsegueix imposar-se a terres alacantines, en una pista on els dos últims cursos s’ha empatat 3-3, l’equip haurà assegurat la classificació per a les semifinals. En cas de no fer-se amb la victòria, hi haurà un tercer partit al Palau Blaugrana el dimarts 23 (horari per confirmar).

I en cas de classificar-se per a les semifinals, aquestes es jugarien el divendres 26 i el diumenge 28 davant el vencedor de l’eliminatòria entre el Reus Deportiu Virginias i el Noia Freixenet (0-1). El tercer partit es disputaria el divendres 2 de juny a domicili. I, en cas de ser necessaris, el quart duel es tornaria a jugar a domicili el 4 de juny i el cinquè seria el dia 6.

Si s’arriba a la final, aquesta seria durant la segona setmana de juny (horaris per concretar), mentre que el tercer partit seria el 16 de juny a domicili. El quart, en cas de ser necessari, seria el 18 de juny també a domicili i el cinquè i definitiu seria al Palau el 20 de juny.