Barça – Pas Alcoi: Cop d'autoritat per començar els play-offs (11-1)

Els blaugranes superen als valencians per posar l’1-0 als quarts de final de l’OK Lliga, el dia en què s'ha retirat la samarreta d’Aitor Egurrola

El Barça d’hoquei s’emporta el primer partit dels quarts de final de l’OK Lliga després de superar per un contundent 11-1 al Pas Alcoi en el Palau Blaugrana. Els blaugranes han remuntat el primer gol dels valencians i ara tocarà sentenciar la fase a Alcoi el proper 21 de maig!

A més, ha estat un partit molt especial, ja que al final s’ha retirat la samarreta d’Aitor Egurrola, una llegenda de l’hoquei patins blaugrana i jugador amb més trajectòria de la història del Club. A més, els culers s'han bolcat amb l'equip i s'ha aconseguit la millor entrada de la temporada: 2.853 espectadors.

Remunten el gol inicial

No ha pogut començar més entretingut el primer enfrontament de play-offs del Barça. Però qui primer ha colpejat ha estat el Pas Alcoi, que s’ha avançat en el marcador en el minut dos amb un gran xut de Gonzalo Pérez. Això sí, la reacció del Barça ha estat instantània, ja que a la següent jugada Joao Rodrigues ha empatat el matx.

Amb el marcador igualat els blaugranes han aconseguit dominar el joc i han arribat amb perill diverses vegades. Fins i tot Joao Rodrigues s’ha trobat amb el pal després d’una bona combinació culer. Qui no ha perdonat, ha estat Ignacio Alabart, que ha aprofitat una errada de la defensa valenciana per definir a plaer davant el porter i posar el 2-1 al minut 10.

Abans del final de la primera part, Sergi Panadero, el capità blaugrana, ha marcat el tercer gol del Barça quan ha caçat una bola que arribava botant per afusellar la porteria alcoiana. El Barça arribava al descans amb un 3-1 a favor.

Exhibició blaugrana

A la represa els blaugranes han continuat amb el bon nivell que han mostrat a la primera part i no han tardat molt a augmentar la diferència al marcador.  Primer ha estat Pau Bargalló que ha marcat dos gols en menys de 10 minuts. El de Sant Sadurní d’Anoia ha marcat el 4-1 i el 5-1 per donar tranquil·litat a l’equip d’Edu Castro.

Després dels dos gols del Barça, els visitants han tingut una ocasió immillorable per retallar distàncies, però han fallat la falta directa. Errada que el Barça no ha perdonat i ha posat el 6-1 a l’electrònic amb un gol de Sergi Llorca rematant al segon pal. Qui també s’ha volgut apuntar a la festa blaugrana ha estat Marc Grau qui ha marcat dos gols per posar el 8-1 al Palau.

Finalment, Joao Rodrigues, Pau Bargalló i Alabart han marcat pel Barça per deixar el marcador amb el definitiu 11-1. Un gran resultat que permet al Barça començar de la millor manera el play-off i poder sentenciar la classificació per les semifinals el proper 21 de maig a Alcoi.

FITXA DEL PARTIT

Barça11
Pas Alcoi1

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes i Joao Rodrigues – cinc inicial – Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca i Joan Pascual.

Pas Alcoi: Marc Grau, Ferran Formatjé, Caco Ceschin, Iván Morales i Gonzalo Pérez – cinc inicial -  Agustín Domínguez, Biel Pujadas, Tutti Baieli, Marc Grau i Joan Oltra.

Gols: 0-1, Ceschin (min. 2); 1-1, Joao Rodrigues (min. 3); 2-1, Alabart (min. 10); 3-1, Sergi Panadero (min. 17); 4-1, Pau Bargalló (min. 32); 5-1, Pau Bargalló (min. 40); 6-1, Sergi Llorca (min. 41); 7-1, Marc Grau (min. 41); 8-1, Marc Grau (min. 43); 9-1, Joao Rodrigues (min. 44); 10-1, Pau Bargalló (min. 46); 11-1, Alabart (min. 46).

Àrbitres: Raúl Burgos i Oriol Pérez. Faltes: 12-11.

Assistència: 2.853 espectadors.