Així serà l’acte de retirada de la samarreta d’Aitor Egurrola

Així serà l’acte de retirada de la samarreta d’Aitor Egurrola

Un Palau Blaugrana de les grans ocasions retrà un homenatge a l’alçada de l’esportista més llorejat del Club

Queden poques hores per a la celebració de l’acte de retirada de la samarreta d’Aitor Egurrola. El dorsal 1 quedarà penjat per sempre a la part més alta del Palau Blaugrana, al costat de mites blaugranes com Beto Borregán (fins ara l’única samarreta retirada de la secció d’hoquei patins). El feu barcelonista presentarà una gran entrada d’aficionats i les últimes entrades (gratuïtes) es poden adquirir en el següent enllaç o bé a les taquilles del Palau.

Dos dies abans de l'acte de retirada del dorsal '1', Egurrola ha visitat 'El dia B' de Barça TV, on ha expressat que "és un orgull i una il·lusió tremenda que es pugui penjar la meva samarreta". 'El pop' ha manifestat que troba a faltar les emocions de la competició d'alt nivell i que, tot i no ser-hi, "se sent part de l'equip". "Quan entro a Barcelona amb el cotxe, em costa no anar cap al Palau. És un lloc que sento meu". 

A continuació desgranem alguns detalls de l’homenatge a l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (78 títols).

11.30 hores: sessió de fotos i signatures a la Barça Store

Aitor Egurrola estarà a la botiga de davant el Palau Blaugrana signant autògrafs i fent-se fotografies amb els seguidors entre les 11.30 i les 12.00 hores. Per tant, recomanem venir amb temps a les instal·lacions del Palau Blaugrana. Aquell que vulgui accedir amb vehicle propi, podrà fer-ho entrant per l’accés 14 del carrer Arístides Maillol.

12.15 hores: partit Barça – PAS Alcoi

Els aficionats podran gaudir del primer partit dels quarts de final de play-off de l’OK Lliga a partir de les 12.15 hores. Aitor Egurrola presenciarà les accions dels seus excompanys a la Llotja del Palau Blaugrana, al costat del president Joan Laporta.

A partir de les 14.00 hores: el gran homenatge!

Un cop acabi el partit, començarà l’acte de retirada de la samarreta d’Aitor Egurrola. Serà un especial homenatge que comptarà amb la presència dels membres del primer equip blaugrana i d’excompanys d’Egurrola entre el 1998 i el 2022. Hi haurà actuacions musicals i, sobre el parquet del Palau Blaugrana, hi haurà moltes sorpreses, es viuran moments molt emotius i s'exposaran els 78 trofeus presents al palmarès de la llegenda Egurrola. La previsió és que tingui una durada de 30 minuts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut