PAS Alcoi – Barça: Amb la moral ben alta

PAS Alcoi – Barça: Amb la moral ben alta

(20.15 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana certificarà la primera posició si aconsegueix la victòria

Resten només cinc jornades per acabar la fase regular de l’OK Lliga. Hi ha 15 punts en joc i el Barça és líder amb 13 punts de diferència sobre el segon classificat. Una victòria a Alcoi aquest dissabte (20.15 hores, OKLiga.TV) permetria certificar la primera posició de la fase regular de l’OK Lliga. 

El conjunt blaugrana, que aquest dijous va fer la fotografia oficial amb el president Joan Laporta, ha viatjat aquest divendres en autocar fins a terres alacantines i ha realitzat un últim entrenament a la pista del Cocentaina. “L’equip arriba molt bé, ja que els jugadors se senten còmodes en els entrenaments i en els partits”, afirma Jordi Roca. El segon tècnic blaugrana lamenta seguir “amb baixes” però subratlla que “els jugadors estan entrenant molt bé”. La baixa de Sergi Llorca, que no va poder disputar el Reus-Barça (1-6), la cobreix el jove Joan Ruano, que va debutar contra el Liceo i que va veure porteria en l’últim duel Reus. 

Segons Roca, una de les claus de que l’equip encadeni una ratxa de 30 partits sense perdre és que “ens motiva molt jugar”. “Ara pensem en anar a Alcoi, preparar el partit el millor possible i guanyar”. “Ens preocupa preparar bé el partit i competir al 100% cada cap de setmana”. 

En el mateix sentit es pronuncia Helder Nunes: “Hem guanyat dos títols aquesta temporada i volem guanyar-ho tot”. “És per això que, en cada entrenament i en cada partit, intentem fer el nostre joc”. Sobre el rival, el ‘78’ barcelonista ha destacat que s’haurà de fer front a “un partit molt difícil, dur i físic”. “A la seva pista sempre patim molt (recordant el 3-3 del curs passat) i ells necessiten els punts per entrar al play-off”. “Cada partit és difícil, i més quan s’acosta el final de la fase regular”. 

L’equip dirigit per Lorenzo Pastor es troba en setena posició, tres punts per sobre del Lleida (novè classificat). Caldrà estar amb els cinc sentits posats sobre la difícil pista de l’Alcoi per superar el porter Marc Grau ‘Guiri’ i fer front a les accions de jugadors com Biel Pujadas, Ferran Formatjé, Ivan Morales i Gonzalo Pérez, a més dels argentins Caco Ceschin, Agustín Domínguez i Tutti Baieli. Els àrbitres del partit seran els germans Aleix i Gerard Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut