Amatori Wasken Lodi – Barça: De la Copa a la Champions!

Amatori Wasken Lodi – Barça: De la Copa a la Champions!

El flamant campió del torneig del KO es desplaça a Itàlia per buscar la classificació a la Final Eight

La remuntada davant l’Igualada, la solvència demostrada contra el Reus i el domini a la final contra el Liceo van permetre aconseguir la 25a Copa del Rei de la història de la secció d’hoquei patins. Va ser una satisfacció immensa que es pren cada campionat amb la intenció d’aconseguir el títol i ara, sense pràcticament temps per celebrar-ho i descansar, toca passar pàgina i afrontar la segona volta de la WSE Lliga de Campions. “Estem molt contents però hem tingut poc temps de descans perquè el partit és molt important i hi ha un viatge pel mig”, afirma Edu Castro. 

El tècnic blaugrana considera que “hem tancat la primera fase de la temporada amb un excel·lent altíssim i perfecte en quant a títols”. “Ara comença la segona part amb dos títols grandíssims i volem ser primers de grups el més aviat possible”. 

L’equip s’ha entrenat dimarts al Palau i aquest dimecres viatja cap a Itàlia per jugar dijous a la pista de l’Amatori Wasken Lodi (21.00 hores, WSE TV). En joc hi ha ser el primer equip en aconseguir l'accés matemàtic a la Final Eight de la màxima competició continental. 

En cas de victòria blaugrana, el Barça sumaria 12 punts en un dijous en que el Forte i el Valongo s’enfrontaran a només 225 quilòmetres de distància (20.45 hores). En cas de victòria d’un dels dos equips, el Barça tindrà la seguretat d’estar a la Final Eight (que es jugaria entre el 4 i el 7 de maig) i en los dos següents jornades es disputaria el primer lloc del grup. I en cas d’empat entre els altres dos rivals, el primer lloc ja quedaria assegurat. 

Després de la visita al Palau el 23 de febrer (5-0), el Lodi ha aconseguit dos victòries i un empat per consolidar-se en la segona posició de la lliga italiana i les seves últimes opcions a Europa passen per guanyar aquest dijous al Barça amb l’ajuda de l’afició que omplirà el Pala Castelloti de Lodi. “Serà un partit molt físic i haurem de fer un sobreesforç”, considera el jugador Marc Grau, molt satisfet després d’haver aconseguit la Copa. “Hem fet una primera meitat de temporada molt bona i ara hem de seguir, anar a Lodi i fer la feina per després tornar a pensar en l’OK Lliga”. 

El conjunt d’Edu Castro viatja a Itàlia amb els homes disponibles habitualment (Joan Pascual en el lloc del lesionat Matias Pascual) per afrontar un duel que serà arbitrat pels portuguesos Joaquim Pinto i Paulo Almeida. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut