Una estada de pretemporada a Encamp i quatre amistosos per preparar el curs 2022/23

Una estada de pretemporada a Encamp i quatre amistosos per preparar el curs 2022/23

El Barça d’hoquei patins es concentrarà a Andorra entre els dies 14 i 18 d’agost

La semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Noia Freixenet (2 de setembre a Olot) serà el primer repte del Barça d’hoquei patins. Per arribar a la cita amb el màxim de garanties, l’equip blaugrana té un mes de preparació en que es realitzarà una estada de pretemporada a Encamp (Andorra) entre els dies 14 i 18 d’agost i quatre partits amistosos contra rivals d’OK Lliga.

L’equip, amb la baixa del lesionat Sergi Llorca, ha iniciat la pretemporada aquest dilluns 1 d’agost amb les respectives revisions mèdiques i el primer entrenament del curs a la pista del CAR de Sant Cugat (el Palau Blaugrana no està disponible per motius logístics). Aquest dimecres es canviarà el parquet per la sorra de la platja de Gavà amb l’objectiu de realitzar una intensa sessió de treball físic.

En la segona setmana d’entrenaments, abans de l’estada a Encamp, arribarà el moment de posar-se a prova amb el primer amistós a la pista de l'Arenys de Munt, previst per aquest dijous 11. El divendres 19 es jugarà al Palau Blaugrana (a porta tacanda) contra el Parlem Calafell i el dimarts 23 es visitarà la pista del Voltregà Stern Motor. El divendres 26 es jugarà a domicili, contra el Recam Làser Caldes.

Després de la Supercopa, serà el torn de començar l’OK Lliga a Lleida (diumenge 11 de setembre). El primer partit de la fase regular al Palau serà el cap de setmana del 17-18 de setembre davant el Voltregà Stern Motor.

João Rodrigues: “Tindrem un primer repte molt important”

El davanter João Rodrigues, que inicia la seva cinquena temporada al Barça, es mostra “amb molt bones sensacions” després d’haver descansat durant les vacances. “Tenia moltes ganes de tornar a treballar i estar amb els companys per preparar de la millor manera possible aquesta temporada”.

En declaracions a Barça TV, el ‘79’ barcelonista destaca que “la pretemporada és molt important perquè tenim un repte molt important que és la Supercopa, on esperem poder jugar els dos partits”. Sobre l’estada de pretemporada, Rodrigues explica que “la setmana d’Encamp sempre és molt important per fer grup i entrenar fort” per afrontar “una temporada molt llarga però amb reptes molt il·lusionants”. “Volem trobar la línia de joc que hem tingut els últims anys el més ràpid possible i haurem d’aprofitar els amistosos”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut