El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada 2022/23
Ofert per

El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada 2022/23

Sergi Llorca, amb una lesió a l’espatlla esquerra, serà baixa durant l’inici del curs

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dilluns 1 d’agost la pretemporada del curs 2022/23. La plantilla entrenada per Edu Castro, amb les novetats de Carles i Marc Grau, ha realitzat les revisions mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el primer entrenament amb patins.

Els jugadors s’exercitaran al llarg de la setmana a la pista del CAR de Sant Cugat (el Palau Blaugrana no està disponible per motius logístics), exceptuant el dimecres 3 d’agost, en que es canviarà el parquet per la sorra de la platja de Gavà amb l’objectiu de realitzar una intensa sessió de treball físic.

Sergi Llorca, baixa per lesió a l’espatlla esquerra

El jugador Sergi Llorca no ha pogut iniciar la pretemporada amb la resta de l’equip per una luxació a l’espatlla esquerra.

El blaugrana ha estat sotmès, de manera satisfactòria, a una artroscòpia a l’espatlla esquerra i el temps de baixa aproximat és de quatre mesos. Per tant, Llorca no podrà estar disponible per disputar la Supercopa d’Espanya (semifinal el 2 de setembre a Olot contra el Noia Freixenet) i les primeres jornades de la Parlem OK Lliga.

Il·lusió en un nou inici de curs

En el primer dia de pretemporada, Pau Bargalló s’ha mostrat “molt il·lusionat i amb ganes de començar a entrenar”. El ‘8’ blaugrana ha iniciat el curs amb ambició: “estem al Barça, el millor club del món i hem de lluitar per tots els títols, però primer hem d’agafar una bona dinàmica de joc”. A més, Bargalló ha mostrat el seu suport a Sergi Llorca: “Ha tingut molt mala sort i desitgem que es recuperi el més aviat possible perquè el necessitem tots”.

En declaracions a Barça TV, Matias Pascual també ha lamentat la lesió de Llorca: “És una llàstima i li desitgem una ràpida recuperació per estar amb nosaltres el més aviat possible”. L’argentí ha declarat que “És molt important fer una bona preparació per afrontar tot el que ve i ja tenim ganes de començar. Hem descansat durant l’estiu per poder començar amb energia i al màxim des del primer fins a l’últim entrenament”. “Estant al Barça, l’objectiu és guanyar tots els títols possibles i millorar els èxits del curs passat”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut