Barça-Benfica: Derrota als quarts de la Golden Cup (4-4, 2-3)

Els blaugrana igualen un 1-4 advers però a la tanda de penals el conjunt portuguès es mostra més encertat

Eliminats als quarts de final de la Golden Cup davant el Benfica (4-4, 2-3) en un partit decidit en la tanda de penals. Abans, però els d'Edu Castro han forçat la pròrroga en el darrer sospir i en igualar un 1-4 advers.

Els primers minuts del matx han estat marcats per la cerca del gol per part dels dos equips. I és que tant Barça com Benfica han tingut ocasions, sense ser massa clares, per avançar-se en el marcador. Una targeta blava a Nil Roca no l’ha aprofitat el conjunt portuguès per avançar-se. I és que Nicolia ha enviat fora la bola. Poc després Diogo Rafael no ha perdonat per avançar al Benfica (0-1, min 14).

Un gol que arribat després d’una assistència de l’exblaugrana Lucas Ordoñez i amb el conjunt portuguès aprofitant la superioritat numèrica. Els d’Edu Castro haurien pogut empatar el matx, en una targeta blava a Lucas Ordoñez, però la bola de Pau Bargalló ha sortit fora als 23 minuts de joc. El Benfica no ha perdonat pocs segons després a una blava de Pau Bargalló en un xut directe de Nicolia (0-2, min 24). Amb aquest resultat el matx ha marxat al descans.

Reacció blaugrana insuficient

A la represa el conjunt portuguès ha marcat el 0-3 en un xut exterior de Diogo Rafael en què s’ha desviat la bola i ha sorprès a Sergi Fernández (min 29). El Barça ha reaccionat en un penal a favor que no ha perdonat Joao Rodrigues als 31 minuts de joc (1-3). Però el Benfica ha tornat a veure porteria. Gonçalo Pinto ha rematat al segon pal una assistència de Nicolia (1-4, min 36).

Els d’Edu Castro han respòs novament des del punt de penal, provocat per Nil Roca, i transformat per Joao Rodrigues amb un xut ras (2-4, min 31). La insistència culer ha permès als d’Edu Castro marcar el 3-4 mitjançant Nil Roca (min 47). En un final de partit obert el Barça ha aconseguit forçar la pròrroga després d’una blava a Nicolia. Helder Nunes no ha perdonat i ha situat el 4-4.

Igualtat fins al final

L’empat no s’ha desfet ni amb les dues pròrrogues de cinc minuts respectivament. I és que el Benfica ha tingut la millor aproximació en la 10a falta blaugrana, però Sergi Fernadez ha evitat el cinquè gol portuguès. El matx s'ha decidit en la tanda penals, on el conjunt portuguès s'ha mostrat més encertat i s'ha acabat imposant 2-3.

Barça, 4 (2)
Benfica, 4 (3)

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Matias Pascual, Joao Rodrigues i Helder Nunes-cinc inicial-, Kyllian Gil, Sergi Llorca, Ignacio Alabart i Nil Roca.

Benfica: Pedro Henriques, Diogo Rafael, Edu Lamas, Lucas Ordoñez i Pablo Álvarez –cinc inicial-, Carlos Nicolia, Pol Manrubia, Daniel Oliveira i Golçalo Pinto.

Gols: 0-1, Diogo Rafael (min 14); 0-2, Carlos Nicolia (min 24); 0-3, Diogo Rafael (min 29); 1-3, Joao Rodrigues (min 31); 1-4, Gonçalo Pinto (min 36); 2-4, Joao Rodrigues (min 41); 3-4, Nil Roca (min 47); 4-4, Helder Nunes (min 50). Als penals: 1-0, Helder Nunes; 1-1, Diogo; 1-2, Lamas; 2-2, Llorca; 2-3, Lucas Ordoñez.

Àrbitres: Rubén Fernández i Pedro Silva. Han amonestat amb targeta blava als blaugrana Nil Roca i Pau Bargalló i als jugadors del Benfica Lucas Ordoñez i Nicolia. Faltes: 10 i 9.