Mor el llegendari porter Carlos Trullols

Mor el llegendari porter Carlos Trullols

Blaugrana entre 1977 i 1983, Trullols ens ha deixat després de ser considerat un dels millors porters de la història de l’hoquei patins

La secció d’hoquei patins del FC Barcelona està de dol. Als 72 anys d’edat, Carlos Trullols ha mort la nit d’aquest diumenge a dilluns a causa del Coronavirus, que ha deixat sense vida a una de les llegendes del Palau Blaugrana. Trullols, considerat un dels millors porters de la història de l’hoquei patins, va marcar una època entre els tres pals de la selecció espanyola i del Barça, on va jugar entre 1977 i 1983. 

Nascut el 17 de setembre de 1948 a Barcelona, va militar al CD Sant Joan, CD Magnetos, Vendrell, RCD Espanyol, Cerdanyola i Vilanova, acabant la seva trajectòria al Barça. Amb el club barcelonista va ser el porter d’un equip de llegenda entrenat per Josep Lorente, aconseguint un total de 19 títols: sis Copes d’Europa, cinc Lligues, tres Copes, tres Supercopes d’Europa i dues Copes de les Nacions. 

Ja retirat, va ser seleccionador estatal absolut, vicepresident de la Federació Espanyola de Patinatge i secretari del Tribunal Català de l’Esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut