Noia Freixenet – Barça : Amb l’ambició del liderat a l’Ateneu!

Noia Freixenet – Barça : Amb l’ambició del liderat a l’Ateneu!

(20.30 hores, Esport3) El conjunt blaugrana afronta una visita molt complicada davant “un equip molt estructurat”

Aconseguir el liderat va ser un objectiu perseguit durant un bon grapat de jornades, que va certificar-se amb l’excel·lent triomf a Riazor (3-7). Ara, l’objectiu és defensar la primera posició de la taula. Es va fer en l’anterior jornada davant el Vendrell (10-2) i ara toca fer-ho a domicili. L’equip blaugrana tancarà la 20a jornada d’OK Lliga davant el Noia Freixenet (20.30 hores, Esport3, Barça TV i OK Liga TV).

Serà el  primer partit de la temporada que es disputarà en el remodelat Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia, amb un equip local il·lusionat per tornar a casa. Serà el quart partit del curs contra els de la Capital del Cava, després dels triomfs a la final de la Lliga Catalana (3-7), al Palau (8-1) i a la semifinal de la Supercopa (1-3 a la pròrroga).

 “El partit de la Supercopa va ser molt complicat. Jugarem contra un equip intens, organitzat en defensa, amb un dels millors contracops i amb un joc d’equip molt estructurat”, afirma Edu Castro, esperant trobar-se un rival “amb les línies molt juntes i provocant dificultats per jugar a la zona interior”. “Et fan portar al límit i estem molt avisats dels seus perills”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat João Rodrigues després de l’entrenament d’aquest dissabte: “El Noia Freixenet és un equip molt complicat, que juga molt bé”. “Tenen molta joventut i també experiència”. “És una llàstima que no pugui haver-hi afició però anirem a l’Ateneu a guanyar”.

Edu Castro no podrà comptar amb el sancionat Nil Roca i, en el conjunt rival, caldrà estar atent a les accions de l’exblaugrana Xavi Costa (autor de 23 dianes), a la velocitat de joves com Pol Manrubia i Roc Pujadas i a les accions d’Adrià Ballart, Jordi Ferrer i Aleix Esteller.

“ens ha costat moltíssim arribar a la primera plaça i ara no podem deixar de treballar"

João Rodrigues

La jornada va obrir-se divendres amb una victòria del Liceo davant el Voltregà (4-1), fet que els situa amb els mateixos 52 punts que el Barça al capdavant de la taula. Per tant, el conjunt blaugrana té la necessitat de puntuar si vol seguir liderant en solitari.

 “La temporada és llarguíssima, queden molts rivals complicats i rivals com el Liceo ens fan donar el millor de nosaltres mateixos”, comenta Castro, mentre que Rodrigues subratlla que “ens ha costat moltíssim arribar a la primera plaça i ara no podem deixar de treballar perquè queden molts partits difícils com el d’aquest diumenge”. Els àrbitres del duel seran Ivan González i Sergi Mayor. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut