PRÈVIA – Comença un partit de 6.000 segons!

PRÈVIA – Comença un partit de 6.000 segons!

(20.00 hores, Esport3) El Barça Lassa afronta a Sant Sadurní l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea

Anada i tornada. Dos partits de 50 minuts. 6.000 segons en que s’haurà de lluitar cada bola al màxim per aconseguir un nou objectiu: classificar-se per a la Final Four de la Lliga Europea. El primer partit de l’eliminatòria europea contra el Noia Freixenet es disputa aquest dissabte (20.00 hores, Esport3) al pavelló Olímpic de l’Ateneu. “L’important és guanyar el primer partit a Sant Sadurní i, si hem de pensar en el factor tornada, ja hi pensarem”, explica Edu Castro.

El tècnic blaugrana destaca que els quatre partits jugats aquesta temporada contra el Noia Freixenet “serveixen com a guia” però “no garanteixen res”. “Hem de començar de zero”.  

Després d’haver entrenat al llarg de la setmana al Palau Blaugrana, l’equip ha fet una última sessió preparatòria a l’escenari del partit aquest divendres. “Estem molt bé, còmodes, alegres i convençuts del que fem”, comenta Castro, tot destacant que s’haurà d’estar “atents” a les variants que pugui fer l’equip de Pere Varias en el seu joc.

“El Noia Freixenet ens ho posarà molt difícil”

Ignacio Alabart

El jugador gallec del Barça Lassa també considera que l’eliminatòria contra el Noia Freixenet serà molt disputada. “Ens ho posaran molt difícil”. “Tenim l’avantatge que la tornada és al Palau però primer hem d’aconseguir un bon resultat a l’anada”. És a dir, una victòria.

Els àrbitres del duel d’anada d’aquest històric creuament als quarts de final de la Lliga Europea seran els portuguesos Joao Duarte i Ricardo Leao.  La tornada serà al Palau Blaugrana el 6 d’abril (18.00 hores, Barça TV) i el vencedor de l’eliminatòria jugarà la semifinal de la Final Four l’11 de maig contra el Porto o el Forte dei Marmi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut