La Copa del Rei d’hoquei ja està ubicada al Museu

La Copa del Rei d’hoquei ja està ubicada al Museu

El trofeu assolit a Reus ha estat entregat per Josep Ramon Vidal-Abarca, Toni Miró, Edu Castro i Aitor Egurrola

La 23a Copa del Rei d’hoquei patins ja llueix a les vitrines del Museu del FC Barcelona. El trofeu obtingut a Reus tot just fa un mes ha estat col·locat ben a prop dels altres tres títols assolits en el que portem de temporada: la Intercontinental, la Continental i la Lliga Catalana.

En l’acte han estat presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i el capità Aitor Egurrola. “Treballem per continuar creixent i per omplir aquesta vitrina, que fa goig”, ha dit el capità, afegint que l’èxit de la Copa genera “molta moral per afrontar el que ens queda, que és el més bonic”. També s’ha mostrat molt satisfet el mànager Toni Miró: “Hi ha molt treball i esforç. Ens dóna molta satisfacció haver guanyat una Copa més, la quarta consecutiva”.

L’equip afronta ara les dues últimes competicions amb el màxim optimisme possible. A l’OK Lliga hi ha tretze punts de marge sobre el Deportivo Liceo i aquest dissabte (20.00 hores) es disputa a Sant Sadurní d’Anoia l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea. La tornada contra el Noia Freixenet serà al Palau Blaugrana el 6 d’abril (18.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut