Or per a Dinamarca i bronze per a França

Or per a Dinamarca i bronze per a França

Casper Mortensen ha aconseguit la corona en el Mundial, mentre que Sorhaindo, N’Guessan, Mem i Fabregas s’han penjat el bronze en guanyar la final de consolació

El Mundial d’Alemanya i Dinamarca ha arribat a la seva fi, i ho ha fet amb èxits per als representants del Barça Lassa. El principal ha estat la victòria de Casper Mortensen amb la selecció de Dinamarca. El combinat amfitrió s’ha imposat en la gran final a Noruega per 22-31, i l’extrem blaugrana i els seus companys s’han penjat la medalla d’or. És la primera vegada que Dinamarca aconsegueix guanyar un campionat del món, i ho ha fet a casa seva, al Jyske Bank Boxen de Herning. Mortensen no ha pogut comptar amb el protagonisme merescut a causa d’una lesió al genoll que es va fer a l’inici del torneig.

Unes hores abans de la gran final la França de Dika Mem, N’Guessan i FabregasSorhaindo ha estat baixa per lesió– jugava el partit pel tercer i el quart lloc, i s’ha acabat imposat per la mínima (25-26) per penjar-se la medalla de bronze. El duel s’ha decidit amb un gol a l’últim segon de l’exblaugrana Nikola Karabatic, després de 60 minuts d’igualtat i amb protagonisme dels jugadors del Barça Lassa. N’Guessan i Fabregas han marcat tres gols cadascun, mentre que Dika Mem n’ha sumat dos.

Més enllà de la lluita per les medalles, la selecció espanyola ha tancat el Mundial en setena posició, i ha aconseguit d’aquesta manera el bitllet per al Preolímpic de l’any vinent. La selecció de Jordi Ribera ho va aconseguir en imposar-se a Egipte per 36-31, amb molt protagonisme culer. Pérez de Vargas va ser vital, amb aturades i tres gols; Entrerríos va aconseguir cinc gols; Ariño, quatre, i Aleix Gómez, tres més.

Cara i creu: medalles i lesions

Així doncs, el Mundial 2019 s’ha tancat amb cinc medalles per als representants del Barça Lassa, una d’or i quatre de bronze. Mortensen, Sorhaindo, Mem, N’Guessan i Fabregas tornaran a Barcelona amb una medalla penjant del coll, tot i que els dos primers ho faran arrossegant lesions. A aquests dos contratemps cal sumar-hi també Aron Pálmarsson, que no va poder disputar els últims partits del combinat d’Islàndia a causa d’una lesió muscular.

Tots ells se sotmetran a proves mèdiques quan arribin a Barcelona amb els Serveis Mèdics del Club per determinar l’abast exacte de les lesions i conèixer així com afectarà l’equip en la tornada de la competició. Cal recordar que el Barça Lassa tornarà a jugar el divendres dia 1 de febrer (19.00 h), al Palau Blaugrana, contra el Secin Group Alcobendas en l’inici de la segona volta de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut