HC Vardar – FC Barcelona Lassa: Un nou repte a la pista del campió

HC Vardar – FC Barcelona Lassa: Un nou repte a la pista del campió

Els blaugranes s’enfronten aquest dissabte (17.30 hores) a Skopje amb l’actual campió d’Europa en un partit que pot decantar el liderat provisional del grup A

El Barça Lassa d’handbol afronta aquest dissabte (17.30 hores, Esport3) una de les visites més dures del calendari de la Lliga de Campions. Els homes de Xavi Pascual són a Skopje (Macedònia) per jugar contra l’actual campió d’Europa, el Vardar de Raúl González. El duel, a més, podria decantar el liderat provisional del grup A, ja que tots dos equips estan igualats al capdavant amb tres victòries i un empat.

No serà el primer Vardar – Barça Lassa de la temporada, ja que tots dos equips es van creuar a la Super Globe que es va disputar al mes d’agost a Doha. En aquella ocasió els blaugranes es van imposar per 32-29 a les semifinals, i dos dies després acabarien aixecant el títol. Aquell partit, però, no pot servir de referència, segons les paraules de Xavi Pascual. El tècnic blaugrana analitzava així el precedent en la prèvia del matx: “Era l’inici de la temporada i hi va haver moltes oscil·lacions al marcador”. De tota manera, Pascual té molt clar que serà “un partit molt dur i equilibrat”.

Abans d’aquest últim precedent, el Vardar va ser el botxí del Barça Lassa en l’última Final Four de Colònia. Els macedonis es van imposar als culers a les semifinals gràcies a un gol de Cindric a l’últim segon. Respecte de l’equip que es va proclamar campió d’Europa, el Vardar manté gran part del bloc, amb jugadors ben coneguts pel conjunt culer, com el porter Arpad Sterbik, l’exblaugrana Joan Cañellas i Jorge Maqueda, format al planter del Club.

Aquella semifinal a Colònia és l’única victòria del conjunt macedoni quan s’ha enfrontat al Barça. En els altres onze enfrontaments, el balanç és de deu triomfs culers i un empat. Els de Xavi Pascual, doncs, buscaran allargar la ratxa contra el Vardar a Skopje i situar-se al capdavant del grup A en solitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut