Completat l’últim entrenament de la temporada

Completat l’últim entrenament de la temporada

El Barça Lassa ha preparat la final de la Supercopa de Catalunya contra el Granollers, i posteriorment Xavi Pascual ha afirmat que l’equip “vol tancar l’any guanyant”

El Barça Lassa ha completat aquest dimarts l’últim entrenament de la temporada. Després de celebrar el títol de Lliga Asobal al Palau en l’últim partit de la competició, els blaugrana afronten un últim repte, la final de la Supercopa de Catalunya. El partit, que tancarà el curs, es disputarà aquest dimecres (20:45h, Esport3) a Agramunt contra el Fraikin BM Granollers.

Un cop finalitzat l’entrenament, que s’ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Xavi Pascual ha atès els mitjans per valorar com arriba l’equip a aquest últim derbi. “Sempre que juguem un partit intentem guanyar-lo; serà difícil pel moment de la temporada en què arriba, però volem tancar l’any guanyant”, ha explicat. El tècnic, a més, ha recordat l’últim precedent contra el Granollers: “Ens van guanyar merescudament al Palau, i volem donar-li la volta a la situació”. “No és una qüestió de revenja, sinó de ganes de guanyar”.

L’equip es desplaçarà fins a Agramunt per disputar l’últim partit i adjudicar-se un últim títol. Amb l’entrenament completat, Xavi Pascual ha explicat que “anirem amb el millor equip possible, perquè és la manera de donar valor a la competició”. En aquest sentit, ha informat que tindrà els dubtes de Lasse Andersson i Aleix Gómez fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut