El Barça incorpora el pivot Javi Rodríguez fins al 2026

El Barça incorpora el pivot Javi Rodríguez fins al 2026

El jove jugador arriba procedent del BM Logronyo La Rioja

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el BM Logronyo La Rioja per a la incorporació del pivot Javi Rodríguez. El jugador, de 20 anys, s’ha compromès amb el Barça fins a l’estiu del 2026.

Rodríguez és un pivot capaç de defensar al centre i hàbil per trobar posicions de llançament en atac. Aquesta temporada ha estat una de les peces clau del Logronyo, amb 97 gols en 30 partits de Lliga Asobal, en un curs en què els de La Rioja han aconseguit plaça europea.

A més, Rodríguez va debutar durant el mes d’abril amb la selecció espanyola absoluta, veient porteria en la seva estrena. El madrileny és també el capità de la selecció espanyola júnior, amb qui va aixecar el Campionat d’Europa l’estiu passat.

Amb només 20 anys, el pivot de 2,00 metres i 98 kg de pes ja té tres anys d’experiència a la Lliga Asobal, després de debutar amb el BM Guadalajara el curs 2020/21 i fer dues grans temporades, en clara línia ascendent, a Logronyo.

Rodríguez: "Donaré tot el que pugui per ajudar l’equip"

Javi Rodríguez assegura que arriba "al millor club i equip del món" i que està "molt content i amb moltes ganes de començar".

"Donaré tot el que pugui per ajudar l’equip i guanyar les màximes competicions possibles. Espero que els culers puguin veure-ho i ajudar-nos a aconseguir-ho", explica als mitjans del Club.

El pivot té clars els seus objectius personals: "Vull millorar per arribar al meu màxim nivell i ajudar al màxim l’equip", diu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut